Rabiotta 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 1,556 Reaksiyon skoru 566 7 Haziran 2024 #1 İlk defa böyle bişey başıma geldi rgb değiştirebiliyorum ama hiçbir yazı yazamıyorum Windows görmüyor sanki klavyeyi napabilirim ajazz ak680 klavye
İlk defa böyle bişey başıma geldi rgb değiştirebiliyorum ama hiçbir yazı yazamıyorum Windows görmüyor sanki klavyeyi napabilirim ajazz ak680 klavye
Whisky 80+ Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 175 Reaksiyon skoru 69 7 Haziran 2024 #2 Garantisi varsa gönder bi baksınlar sen çok kurcalama elinde patlamasın.
Rabiotta 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2022 Mesajlar 1,556 Reaksiyon skoru 566 7 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Whisky yazmış: Garantisi varsa gönder bi baksınlar sen çok kurcalama elinde patlamasın. Devamı için tıklayın... Garantilik bişey yok saçma bir sıkıntı var makro atadıgım tus çalışıyor normal tuslar yazmıyor her bastığım tuşun ışığıda yanıyor
Whisky yazmış: Garantisi varsa gönder bi baksınlar sen çok kurcalama elinde patlamasın. Devamı için tıklayın... Garantilik bişey yok saçma bir sıkıntı var makro atadıgım tus çalışıyor normal tuslar yazmıyor her bastığım tuşun ışığıda yanıyor