Arama sonuçları: *

1. Ravyn

Bilgisayara su döküldü

Şimdi yöne kapandi 1720880872 Otomatik klavye öyle yazdi 1720881321 power tuşunun olduğu kısma girdi tek orayıda çıkarıp silincek yeride değil
  2. Ravyn

Bilgisayara su döküldü

Kasamin on tarafına su döküldü PowerPoint tuşuna bastığınızda açılmıyor kasanın ışığı gidip geliyor 1720879527 Biosa girebildim amerikan transfer çıktı f1 bastım biosa döndürdü 1720879598 Hiç ayar yapmadım save and exit yaptım bilgisayara girdim
  3. Ravyn

Bilgisayarımın içine hava tutsam işe yarar mı?

fazla çıkar bende 5 aydır yapmıyordum. Baya fazla toz çıkmıştı.
  4. Ravyn

tozları almıyor dışarı atıyor daha kolayda, bahçede vs. yapman lazım çok toz çıkıyor.
  5. Ravyn

Ben saç kurutma makinesini alıp, soğuk ayarına ayarlıyorum, bahçede temizliyorum.
  6. Ravyn

Monitör tuşu takılı kaldı

Merhabalar monitörün tuşu takılı kaldı sürekli ses düzeyi sekmesini açıyor. Garantisi de bitti monitörün nasıl hallederim bunu
  7. Ravyn

Bios güncelleyince ayarlarım gider mi?

tm saol
  8. Ravyn

şu ilk profil gider mi
  9. Ravyn

bir arkadaşımın sorusu lütfen cevaplayın :D inventusdan overclocklu bilgisayarim var ve bios formatinin sağlıklı olmasi icin biosumu güncellemek istiyorum profillere birazcik baktim ve inventusun overclocklu ayarlari kaydettiği bir profil olduğunu gördüm biosumu güncelledikten sonra bu...
  10. Ravyn

Sizce sistemimi servis için itopyada bırakmalı mıyım?

benimde kulaklığın pedleri soyuldu bir de sol taraf patlıyor pıt pıt diye bende bir sorun çıkar mı?
  11. Ravyn

PC yi uyku moduna almak zararlı mı?

5 - 10 Dakikalık işler içinse iyi olur. Ama çok uzun süre uyku modunda kalırsa sıkıntı yapabilir. ÇOK uzun uyku modunda hem bilgisayara zarar hem cebine zarar.
  12. Ravyn

Sistemim ne kadar eder?

birisi 6600 veriyor monitör + kasayla birlikte bence az gibi sizce kaç diyim @James Gg
  13. Ravyn

Sistemim ne kadar eder?

öyle yapıcamda sistemi toplu satıcam çünkü herkes rx570 satılık mı diyor.
  14. Ravyn

Sistemim ne kadar eder?

monitör pahalı sıfır 2888tl mi ne garantisi filanda var
  15. Ravyn

Sistemim ne kadar eder?

sadece sistem mi
  16. Ravyn

Sistemim ne kadar eder?

r5 1600 af asus a320m-r rx570 4gb 8gb ram cl 15 crucial 1tb hdd seagate jd240 gb + monitör viewsonic 2458-p-mhd fare razer deathadder v2 kulaklık Cooler Master CH321 birde bunlar ne kadar eder
  17. Ravyn

Voicemeter Banana ayarları olan varmı

merhaba ben voicemeter kullanmak istiyorum mikrofon kalitesini arttır mı + ayarları olan varmı varsa atabilirmisiniz?
  18. Ravyn

hdd ve ssd sağlık durumlarım nasıl

ses çıkarıyor değiştirmeye gerek yok mu
  19. Ravyn

eklemeyi unutmuşum 1dk 1657441609 bende cevap niye gelmiyor diyorum
  20. Ravyn

merhaba kasadan açılırken garip ses geliyor ssdye kurulu windows sizce değiştirmeliymiyim ssd mi?
Top Bottom