Neler Yeni

Bilgisayarımın içine hava tutsam işe yarar mı?

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
havayı yavaslatıp uzaktan yaparsam bir sıkıntı olmaz diyosun dimi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

saç kurutma makinesi içindeki tozları alır mı hocam?
tozları almıyor dışarı atıyor daha kolayda, bahçede vs. yapman lazım çok toz çıkıyor.

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
bilgisayarı alalı 7 ay oldu termal macun gerekir mi bilgisayarcıya sordum 1.5-2 yıl değişmene gerek yok dedi

peki hava basıncını düsük versem sanayide dükkanda kompresör ile hava vuracam da 😬 yavas havayla çıkarmı kablolar
7 aylık sistemi temizlemeye de gerek yok. Ufaktan tozunu al yeter öyle hava vs çekme. Şöyle bir 2-3 senelik olsun o zaman kasayı söküp macunlarla beraber komple tamizlersin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Huseyin
7 aylık sistemi temizlemeye de gerek yok. Ufaktan tozunu al yeter öyle hava vs çekme. Şöyle bir 2-3 senelik olsun o zaman kasayı söküp macunlarla beraber komple tamizlersin.
yinede bi temizlik yapalım da

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ
Benim PC'nin Yan kapakları açık şekilde, ekran kartında 2 fan ,işlemcide 1 fan, PC arkasında 1 fan olmasına rağmen ne 5 ayı, 10 ay sonra bile abartılacak kadar toz olmuyor. Üstelik evde halı vs dolu. Fanlarının deliklerine bak çok abartılacak kadar toz varsa tabi hava vur onun haricinde gerekmez. Ama ne kadar erken temizlersen sorunların o kadar geç olur orası da ayrı bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Huseyin
Benim PC'nin Yan kapakları açık şekilde, ekran kartında 2 fan ,işlemcide 1 fan, PC arkasında 1 fan olmasına rağmen ne 5 ayı, 10 ay sonra bile abartılacak kadar toz olmuyor. Üstelik evde halı vs dolu. Fanlarının deliklerine bak çok abartılacak kadar toz varsa tabi hava vur onun haricinde gerekmez. Ama ne kadar erken temizlersen sorunların o kadar geç olur orası da ayrı bir şey.
fanları siliyorum bazen

peki bende açık bıraksam diyeceğimde evdeki elemanlar içinde çıkartmadık bişey bırakmazlar 😀😀

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
OZAN TANKUŞ
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Huseyin
Nereler tozlandı ise fotoğraflarını atabilirsen yorumlarız hava tut yada tutma diye. Şuan sadece tahmini yorum yapabiliriz.

Yok yok riske girme :)
suan sanayideyim 😀😀😀😀😀

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Eray Yılmaz
cam, ön panel, arka paneli çıkarın bi tane saç kurutma makinesinin soğuk ayarlayin 1 kademe tozlerı söktürmeye çalışın ardından elektrikli süpürg ile çektirin çok yaptım böyle bir şey olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,381
Üyeler
164,659
Son üye
Enes K.
Top Bottom