Arama sonuçları: *

1. Reapt0r

Pc Açılmıyor Fanlar Dönüyor

Hocam ne diyorsun yeni pc topladım ben. Erken bir cevap oldu
  2. Reapt0r

Pc Açılmıyor Fanlar Dönüyor

Pc böyle açılırken kalıyor,açılmıyor, fanlar vs dönüyor ama hiç görüntü vermiyor, her şey sorunsuz takılı ama, bir tetikleme almıyor gibi bir şey var, pc ilk fanlar hızlı dönüyor sonra yavaşlıyor, öyle kalıyor fanlar normal dönmeye devam ediyor, sorunun neyden kaynaklı olduğunu tespit edemedim ...
  3. Reapt0r

Windows Başlatılıyor'dan Sonra Siyah Ekran Alıyorum

Arkadaşlar sorun halen devam ediyor, yardımcı olabilecek yok mu ya
  4. Reapt0r

Windows Başlatılıyor'dan Sonra Siyah Ekran Alıyorum

Merhabalar tüm forum üyelerine. Sorunumu öncelikle belirteyim ,olay şöyle gelişti, akşam csgo oynuyordum , sonra Chrome a girdim bir şeylere bakıyordum pc birden dondu ne yapsam düzelmedi, bekledim düzelir diye yine düzelmedi. Bende pc yi power dan kapattım. Sonra açmaya çalışınca açılıyor...
  5. Reapt0r

PC Açılmıyor ? Sorun Nerede

pc açıldı, kendiliğinden, konu kapanabilir.
  6. Reapt0r

PC Resimdeki Gibi Oluyor Bakarmısınız Sorun Nedir

üste çıksın
  7. Reapt0r

Arkadaşlar aranızda sorunun çözümünü veya kaynağını vs bilen varmıdır, sabahtan beri durduk yere kapanıp duruyor. yardım edermisiniz
  8. Reapt0r

Pc ekranı resimdeki gibi düz çizgiler oluyor kapanmıyor da bende psu dan kapatmak zorunda kalıyorum, masaüstü sesleri vs geliyor ama ekran böyle aşağı doğru düz çizgiler oluşuyor resimden çapraz gözükmüş fotodan dolayı,normalde düz çizgiler oluyor, 2 haftadır falan olmaya başladı bu , csgo...
  9. Reapt0r

Pc Durduk Yere Yavaşladı

hocam büyük ihtimalle sorun hdd gibi gözüküyor bana ssd alma yolları gördündü gibi
  10. Reapt0r

Pc Durduk Yere Yavaşladı

1598454867 ram de hiçbir sıkıntı çıkmadı
  11. Reapt0r

Pc durduk yere yavaşladı yardım edin çıldırmak üzereyim!!

şimdi olayı anlatıyorum: Bayramdan 3 hafta önce PC kullanmıştım işe gitmem gerektiği için PC kapattım ve PSU dan da kapatmıştım.3 hafta boyunca hiç oynanmadı, bayramda eve döndüm PC çok yavaştı sağ click yapınca bile donuyordu csgo ya vs girdiğimde adam beni vurunca donuyordu mavi ekran...
  12. Reapt0r

Pc Durduk Yere Yavaşladı

ben bu memtest işini beceremedim vallaha ne yapcam
  13. Reapt0r

Pc Durduk Yere Yavaşladı

tamam ne zaman müsait olursan, bu arada ilk kez memtest yapıyorum 1598384981
  14. Reapt0r

Pc Durduk Yere Yavaşladı

bazılarında gördüm birkaç tane oluyor yine de kullanıyorlardı 1598384651 bende bunun sorun olmayacağını düşünüyorum 1598384689 şuan yapmayı deniyorum geri dönüş yapacağım ss ile
  15. Reapt0r

Pc Durduk Yere Yavaşladı

şimdi olayı anlatıyorum: Bayramdan 3 hafta önce pc kullanmıştım işe gitmem gerektiği için pc kapattım ve psu dan da kapatmıştım.3 hafta boyunca hiç oynanmadı, bayramda eve döndüm pc çok yavaştı sağ click yapınca bile donuyordu csgo ya vs girdiğimde adam beni vurunca donuyordu mavi ekran...
  16. Reapt0r

CS:GO Anlık Drop

bu beni rahatsız ediyor bazen çabuk geçmiyor takılı kalıyor diğer raund başlangıcı düzelebiliyor
  17. Reapt0r

65 idealmidir hocam bunu sabitlemenin bana - bir yönü var mı peki? teşekkür ederim şimdiden
  18. Reapt0r

Bende de şöyle oluyor mesela adam ani vuruş yaptı yada awp ile vurdu ya birden ölünce donuyor ölüm kamerasına ani geçiş yaptığı için 2 3 sn sonra oyun geri devam ediyor bunun sebebini bilen yazabilir mi. GPU: Msi r7 250 2gb 4gb ram var 130fps ve civarlarında oynuyorum
  19. Reapt0r

48TL İle Ney/Neler alabilirim?

Hayırlı olsun kardeşim şimdiden güle güle kullan
  20. Reapt0r

48TL İle Ney/Neler alabilirim?

Merhabalar size 2 ürün önerebilirim Silikon Bileklik Şarj kablosu alıp kullandım ama kaybettim bilekte acayip hoş duruyor ben çok beğenmiştim. Böyle kendine özel kupa tasarlattırabilirsin sana kalmış bir şey sitede 1 kaç model kupa bardak var. Akıllı Bileklik hiç kullanmadıysan deneyimlemek için...
Top Bottom