Neler Yeni

CS:GO Anlık Drop

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Sende fps sabitle örneğin adam seni vurduğunda 70e düşüyorsa FPS 65 sabitlersen sorun kalkar hemde daha stabil frametime alacağın için oyun daha akıcı hissettirir
65 idealmidir hocam bunu sabitlemenin bana - bir yönü var mı peki? teşekkür ederim şimdiden

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
65 idealmidir hocam bunu sabitlemenin bana - bir yönü var mı peki? teşekkür ederim şimdiden
Daha stabil kare sayısı alacağın için daha akıcı hissettirir ama giriş gecikmesine neden olabilir az da olsa deneyip görün derim ama sadece öldüğünüz zaman yaşıyorsanız bırakın takılsın fps 130larda

war20anty

80+ Bronze
Eğer 144hz monitör kullanıyorsan 65'e sabitlersen sıkıntı olur kullanamamış oluyorsunuz ama 60 hz ise 60'a sabitleseniz bile bir şey olmaz.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Daha stabil kare sayısı alacağın için daha akıcı hissettirir ama giriş gecikmesine neden olabilir az da olsa deneyip görün derim ama sadece öldüğünüz zaman yaşıyorsanız bırakın takılsın fps 130larda
bu beni rahatsız ediyor bazen çabuk geçmiyor takılı kalıyor diğer raund başlangıcı düzelebiliyor

Top Bottom