Neler Yeni

%99 FPS dalganlanma ve drop sorunu

alizer01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Atmaca
Merhaba, bu sorunu neredeyse PC'yi dizdiğim zamandan beri yaşıyorum ama sorunu çözemedim ve birçok çözümü denedim, format attım, BIOS sıfırladım, XMP'ler aktif, işlemci sıcaklığı falan normal, ekran kartı ve diğer şeyler güncel ama bu çok rahatsız edici seviyede, örnek olsun diye RDR2 de bir video kaydı aldım, normal FPS değerim 60 civarına bile düşmezken %99 yani %1 FPS 60 altına düştüğü anda ekranımda hissediyorum dalgalanma oluyor ve videoda da gördünüğü gibi drop yiyorum. Sistemimin de kötü olduğunu düşünmüyorum. Bu sorun ekran kartı ile mi alakalı? Artık birisi yardım etsin çünkü artık bilgisayarımdan soğudum sinirlenmekten yoruldum. Video bağlantısını bırakıyorum rica ediyorum bir bakıp yardımcı olur musunuz?
Sistem bilgilerim:
RAM Kingston 16 GB 3200 Mhz CL 16
SSD Kingston M2 1 TB NV2 PCIe 4.0 NVMe SSD
Ekran kartı GIGABYTE RTX 3060 Ti WINDFORCE OC
Anakart MSI B450-A Pro Max
İşlemci Ryzen5 5600x

zxc11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Ahmet Altun
Bendede aynı sorun var acaba işlemciden mi diye düşünüyordum ama sizinki AMD ondan değil sanırım.Benimki 14400f.Diger oyunlarda da oluyor değil mi? Birde sizinki win11 mi ve oyun korsan mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Psu'nuz nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,601
İsim
Yuzarsef
kardo donanımdan değil win11 kullanıyorsan 23H2 ve üstü sürümlerde tam ekran iyileştirmesi geldi onları kapatınca düzeliyor.

Top Bottom