Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

Ekranda renk bozulmaları

Onu nereden değiştireceğim hocam, böyle bir sorun neden var ki, uzun süredir amd kullanıcısıyım ilk defa canımı sıktı bu kart
  2. RevenKalr

Ekranda renk bozulmaları

Hocam ekran kartımda oyunlarda vesaire hiç bir problem yok, ama bu sorunu bi anlayamadım gitti. After effecte de böyle oluyor, bundakini nasıl çözerim
  3. RevenKalr

Ekranda renk bozulmaları

Düzeldi hocam teşekkürler
  4. RevenKalr

Ekranda renk bozulmaları

Ne yapmam lazım hocam, kart gigabyte rx7700xt ekranda ve oyunlarda olmuyor google gibi şeylerde oluyor
  5. RevenKalr

Ekranda renk bozulmaları

Uygulamalarda ve sitelerde, yazılar logolar vesaire böyle oluyor. Neden olur nasıl çözerim?
  6. RevenKalr

Çözüldü✓ Rtx 3060 R5 5600x Steam pubg de kasma yapar mı

Olmaz hocam, o işlemci besler o ekran kartını
  7. RevenKalr

Akıcı oynarsın ama o 165 vermez tabii ki. 100 ün altına düştüğü yerlerde olur, fps çok problemim değil akıcı olsun yeter diyorsan sorun değil
  8. RevenKalr

Akıcı oynatır ama ekranın kaç hz, 144fps bekleme tabii ki
  9. RevenKalr

%1 %0.1 fps niye düşük

Bilgisayar özelliklerin neler? Gereksiz çalışan programları ve driver güncellemeyi deneyebilirsin
  10. RevenKalr

%1 %0.1 fps niye düşük

yuzde bir ve binde 1 anlık aldigin en dusuk fps i gosteriyor, normaldir. Eger oyununda droplanma, kasma gibi bir sorun yoksa, problem yok
  11. RevenKalr

Parçalarımı tek tek satacağım, ne kadar eder?

ben teklif verdim hocam ciddi değildim, yeni aldıysanda 2. elde illaki fiyatı düşecek. Kimse sıfırına yakın fiyatından 2. el almak istemez. Tekrardan sistem toplayacaksan elinde de tutabilirsin psu yu O 2 fanı kaça verirsin
  12. RevenKalr

Parçalarımı tek tek satacağım, ne kadar eder?

RX570 1500 ryzen 5 5500 1800-1900 anakart 3000 koyup deneyebilirsin, fiyatını bilmiyorum. PSU yu 900 e verirsen alırım :kizginpeepo:
  13. RevenKalr

Sistem çok geç açılıyor

Tamamdır hocam deneyeyim 1745957112 Teşekkürler hocam bios güncelleyince düzeldi
  14. RevenKalr

Sistem çok geç açılıyor

expo açık değil hocam, xmp1 seçili olması lazım expo da ram 5600mhz e düşüyordu sanırsam, xmp1 de 6000mhz cl38 de çalışıyor
  15. RevenKalr

Sistem çok geç açılıyor

Dostlar yeni bir pc topladım, ssd de iyi fakat sistem açılırken anakarttaki cpu ve boot ışığı bi 25-30sn yanıyor sonra onlar sönünce sistem 7-8 saniyede açılıyor. Biosa girip usb lerin pc kapalıyken çalışmasını açtımi erp ready i kapattım, anakart logosu gözükmesini de kapattım, ama çözemedim...
  16. RevenKalr

Yeni sistem calismiyor

Hocam rx6800 var aklimda
  17. RevenKalr

Yeni sistem calismiyor

Bağlanti için bir video varmı hocam argb falan degil sabit rainbow kasa
  18. RevenKalr

Yeni sistem calismiyor

Hocam rami çıkardım taktim sistem biosa geldi ama kasa fanları calismiyor, onlari yanlis mi baglsdim acaba ne yapabilirim
  19. RevenKalr

Yeni sistem calismiyor

Ne gibi hocam, islemciyi oklar esit gelecek sekilde tsktım. fanı tsktim guc kablolarini taktim
  20. RevenKalr

Yeni sistem calismiyor

dostlar 7500f islemci var, ekran ksrtı olarak idarelik birsey taktım. kablolamayi yaptim calistiriyorum ama kirmizi yaniyor cpu kismi nedendir
Geri