Neler Yeni

RTX 3060 12GB + R5 5500 ile cs2 de 150-200fps arası alıyorum normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Seha
Herkese merhaba,

CS hayranı biri olarak bu yaz yeni bir sistem almıştım ve csgo da 300-400fps güzel bir değere sahiptim ancak cs2 ye geçtiğimde benden düşük sistemler ile aynı fps değerini almaya başladım. İşlemcim düşük ama gerçekten o kadar yetersiz mi? Başka her hangi bir sorun olabilir mi? Bilgisayar ile ilgili olabilecek her ayarı yaptım ve denedim, yardımcı olursanız süper olur.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
murat
normal cs zaten işlemci tabanlı bir oyun

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Yunus Emre Arslan
Herkese merhaba,

CS hayranı biri olarak bu yaz yeni bir sistem almıştım ve csgo da 300-400fps güzel bir değere sahiptim ancak cs2 ye geçtiğimde benden düşük sistemler ile aynı fps değerini almaya başladım. İşlemcim düşük ama gerçekten o kadar yetersiz mi? Başka her hangi bir sorun olabilir mi? Bilgisayar ile ilgili olabilecek her ayarı yaptım ve denedim, yardımcı olursanız süper olur.
Sözde CS2 nin optimizasyonu çok iyi olacaktı daha da beter ettiler aynı sistemle bende o civarda FPS alıyorum normal kanki o değerler

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Herkese merhaba,

Normal gibi hocam, 3600 ile ben de ayni degerleri aliyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Seha
Aynı işlemci rx570 ile 200 seviyelerinde alıyorum cs2 nin optimizasyonu cs go kadar iyi değil bence
bilgilendirme için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal gibi hocam, 3600 ile ben de ayni degerleri aliyordum
bazı grafik ayarlarını değiştirdim, youtubeden kaynakları inceleyip karşılaştırdım ve şu anlık sanki 20-30fps arttırdım gibi, aslına bakarsanız 200fps bana yeter ama peek atacağım zamanlar drop giriyor inputlag çok yaşıyormuş gibi hissediyorum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
bilgilendirme için teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bazı grafik ayarlarını değiştirdim, youtubeden kaynakları inceleyip karşılaştırdım ve şu anlık sanki 20-30fps arttırdım gibi, aslına bakarsanız 200fps bana yeter ama peek atacağım zamanlar drop giriyor inputlag çok yaşıyormuş gibi hissediyorum
Hocqm 5600 e geçtim onunla bile yer yer 200 altina duşuyorum siz dusunun😅
Optimizasyonu csgo kadar iyi degil

kaan0x08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kaan oral
Herkese merhaba,

OKU KNK ÖNEMLİ Merak etme sorun yok aynısı bende oldu 150 fps kaybım oldu csden cs2 ye geçerken oyunla ilgili yapabileceğin bir şey yok cs2 grafik oyunun gerçekçilik temasi felan aşırı fps gerektiriyo zaten ve yeni serverler açıldığı için fps kaybın normal

Top Bottom