Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

2K Çözünürlükte Ekran Küçülüyor

Normalde nvidia dirver güncelleyince valoda çözünürlük bozulurdu cs de bozulmazdı. Dün hem driver güncelledim hem cs güncelledim, cs de aynı şekil bozuldu, hangisinden kaynaklı emin değilim. Çözünürlük düzelince 180hz ayarı gelmedi, çık gir yaptım 180hz geldi, ayarladım kullanıyorum. Sorun 1...
  2. Ricciardo

2K Çözünürlükte Ekran Küçülüyor

Hocam yeni güncelleme bende de aynısını yaptı, panel zaten 1080p ona ayarla düzelir. Özel olarak 2k render almak istiyorsan bir çözüm bilmiyorum
  3. Ricciardo

anlamsız bir şekilde saniyelik drop yiyorum

Yok hocam sorun alakasız bir şeydi ama armory genel olarak soruna meyilli bir program, şutlamayı deneyebilirsin. Bunun dısında depolama olarak ne kullanıyorsan sağlık ve hiz testlerini yap, soruna sebep oluyor olabilir. Sıcaklık değerleri de aynı sekilde
  4. Ricciardo

anlamsız bir şekilde saniyelik drop yiyorum

Hocam direkt sebep gösteremeyeceğim ancak ben valoda ne zaman sorun yaşayıp ritoya ticket atsam ilk iş hep asusun yazılımını kaldırmamı önerdiler, sen de dene istersen.
  5. Ricciardo

VALORANT VAN 1067

Hocam yönetici dil ayarlarında bölge kısmında sistem yerel ayarlarını değiştirde unicode 8 ile ilgili bir ayar var onu etkinleştirmek benim için çözüm oldu.
  6. Ricciardo

VALORANT VAN 1067

Özet: VGC hizmetini otomatik olarak ayarlamama rağmen kısa sürede duruyor, VAL 1067 hatası ile oyun kapanıyor. Arkadaşlar birkaç el valo oynadım, sonra cs geçtim sonra tarayıcıda dizi izledim. Diziden sonra valorantı açtım ve VAN 1067 hatası aldım, bilgisayarı yeniden başlatmam işe yaramadı...
  7. Ricciardo

Çözüldü✓ EXCALİBUR BİLGİSAYARIM YERE DÜŞTÜ!!

Düşmeye bağlı olarak ekran kartı veya işlemcinde sorun olmus olması pek olası değil, olsa olsa mekanik parçalarda sorun olabilir. İşlemcini de test et eğer soğutma performansında bir sorun yoksa için rahat kullanmaya devam edersin, geçmiş olsun.
  8. Ricciardo

Pc aldım ne yapmam gerekiyor

Hocam dk 9 civarında dediğim gibi ram frekansınızı ramlerin özelliklerinde olduğu gibi ayarlamanızı söylüyor. Videoyu baştan sona izleyemedim, hatadan bahsettiği yeri söylerseniz o kısma bakıp bilgim dahilinde yardımcı olayım ancak xmp açmak bir sorun teşkil etmez, ederse yüksek ihtimalle...
  9. Ricciardo

Pc aldım ne yapmam gerekiyor

Hocam bios yüklemeniz değil güncellemeniz önerilmiş, temiz kurulum hakkında pek bilgi sahibi değilim ancak yanılmıyorsam zaten bios yüklü olması lazım anakartın. Bios güncellemek aslında bir zorunluk değil ancak bazen eski anakartların yeni işlemci nesillerini desteklemesi için bios güncellemesi...
  10. Ricciardo

Cs 2 hiç akıcı değil

Bende de aynı sorun mevcut, oyun içinde konuştuğum kişiler de yaşıyor. FPS drop sorunu var oyunda.
  11. Ricciardo

Deprem sonrası açılmayan Monster laptop ve sonrası...

Yetkili servis yüksek fiyat çekiyorsa başka bir tamirciye sorabilirsin ancak işini iyi yaptığına emin olmak lazım, yaşamadığın yerde de öyle bir yer bulmak zor olabilir. Bulursan belki daha iyi fiyat verebilir. Hepinize geçmiş olsun dostum.
  12. Ricciardo

Furmark prime 95 test yapılmalı mı

Yapılıp yapılmadığına dair bilgim yok ancak yapıldıysa da sen yine yap dostum zararı olmaz, bir sıkıntı varsa erkenden çözersin.
  13. Ricciardo

Çözüldü✓ CS fps eskisi gibi değil

Oyun dosyalarını doğrulayıp başlangıç seçeneklerini ayarlamayı deneyebilirsin, -high ile yüksek öncelik veriliyor. https://gamerpazar.com/blog/oyun-haberleri/csgo-baslatma-secenekleri-2022 Hali hazırda ayarlıysa başka bir şey aklıma gelmedi şimdilik.
  14. Ricciardo

Çözüldü✓ Monster Laptop Şişme Sorunu?

Yok ebesinin touchpadi knk o nasıl oldu ya?! Batarya dışında öyle şişebilecek bir parça gelmiyor aklıma batarya da tahminen ekran menteşelerine yakın konumlandırılmıştır ancak emin değilim. Modelini daha önceden açarak inceleyen kanal falan varsa yt da izleyip anlamaya çalışabilirsin orada ne...
  15. Ricciardo

Oyunlarda drop yiyorum!

Kanka işlemcin ekran kartını beslemekte zorlanabilir, istersen hdd den ssd ye alıp tekrar dene sorun düzelirse ne güzel ancak işlemci kaynaklı tahminimce.
  16. Ricciardo

GPU Chipsetimde Arıza Olabilir Mi?

Dostum bazı önemli yedekleri almıştım, format için flash bellek falan ayarlayacaktım sonra bir denedim bunu. Sorun çözüldü gibi birkaç maç attım sık sık denedim alt tab atmayı falan sorun olmadı. Alt tab biraz uzadı ve ufak bi fps düştü sanki ama sorun yok stabil çalışsın da fps yetiyor her...
  17. Ricciardo

Dostum test sonucu da bu şekilde. Sanırım iyi gibi ancak tüm değerlerinden anlamıyorum, ayrıca bakabileceğim bir şeyler var mı? Info da şöyle: 1669580615 Bakacağım dostum öyle de deneyebilirim. Geçen çıkan DA V6 bu ya, daha gücünü kaybetmemiştir kanka kaybederse o işlemciyi kırbaçlaya...
  18. Ricciardo

Oyun içerisinde 300fps rahat oynatıyor, oyun alt tabdayken ise 30fps e sınırlı. 30 fps iken yetişebilmesi gerekmez mi? 1669580333 1-2 dosya yedeği alacağım, formatı da denerim ancak chipset arızası falan olması ihtimali endişelendiriyor. Umarım formatlık iştir.
  19. Ricciardo

Crystal Disk Info %100 sağlık gösteriyor, başka neleri kontrol etmem gerekir? Şimdi Markı da indirdim test ediyorum performansını
  20. Ricciardo

Valo sorunu 1-2 haftadır var en azından, F1 ise birkaç defa açtım sadece son açışımda oldu (1-2 gün önce). Cs ve apexte de genel olarak çizgi vs sorun yaşatmadı ancak apexi ilk açışımda 3050 mobil ekran kartımdan fena kasıyor, her açışımda menüde bi 5-10 sn kasıyor, apexte bu sorun genel olarak...
Geri