Ben Tümay
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 565
Forza horizon 4 oynarken ultra graik ayarlarında 100+ FPS almama rağmen drop yiyorum. Oyun 5 saniye donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor, donduğu sırada oyun sesleri geliyor ama görüntü donuyor. Hiç bir oyunda böyle bir şey yaşamıyorum.
Sistemim;
Asus RTX 2060 OC Edition
Ryzen 5 1600
16 GB 3200MHz Ram
250 GB SSD
1TB HDD
Not: Diğer oyunlarım SSD'de bulunuyor. Bir tek Forza HDD'de. Ayrıca HDD'den garip sesler geliyor, onla ilgili olabilir mi?
Sistemim;
Asus RTX 2060 OC Edition
Ryzen 5 1600
16 GB 3200MHz Ram
250 GB SSD
1TB HDD
Not: Diğer oyunlarım SSD'de bulunuyor. Bir tek Forza HDD'de. Ayrıca HDD'den garip sesler geliyor, onla ilgili olabilir mi?
Post automatically merged:
NOT 2: Oyun drop yediği zaman rahatlıkla Alt+Tap atabiliyorum.Forza horizon 4 oynarken ultra graik ayarlarında 100+ FPS almama rağmen drop yiyorum. Oyun 5 saniye donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor, donduğu sırada oyun sesleri geliyor ama görüntü donuyor. Hiç bir oyunda böyle bir şey yaşamıyorum.
Sistemim;
Asus RTX 2060 OC Edition
Ryzen 5 1600
16 GB 3200MHz Ram
250 GB SSD
1TB HDD
NOT 3: Oyun işletim sistemim SSD'de kurulu.Forza horizon 4 oynarken ultra graik ayarlarında 100+ FPS almama rağmen drop yiyorum. Oyun 5 saniye donuyor ve kaldığı yerden devam ediyor, donduğu sırada oyun sesleri geliyor ama görüntü donuyor. Hiç bir oyunda böyle bir şey yaşamıyorum.
Sistemim;
Asus RTX 2060 OC Edition
Ryzen 5 1600
16 GB 3200MHz Ram
250 GB SSD
1TB HDD
NOT 2: Oyun drop yediği zaman rahatlıkla Alt+Tap atabiliyorum.
Son düzenleme: