Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

RTX 2060 ile Minecraft Performans Problemi

chunkları 10'un üzerine alma derim o işlemciye fazla
  2. RinDoChi

RTX 4070Tİ SUPER için NVDIA driver güncellemek mantıklı mı?

https://www.donanimhaber.com/nvidia-app-guncellendi-performans-sorunlari-cozuluyor--185711 https://techolay.net/nvidia-appin-oyunlarda-performans-dususune-neden-oldugu-bildiriliyor/ arkadaşlar beni yanlış anladınız galiba, ben bu olaylardan bahsediyorum millet fanboyluk peşinde
  3. RinDoChi

yani ben çokca kez nvdia sürücülerindede sorun yaşadım. gtx 960 kullandım rtx 2060 kullandım 3060ti kullandım ve zaman zaman sorunlu driverler çıkttı. bu ara çok fazla takip edemiyorum işten güçten ama sosyal medyadan youtube'dan falan gördüğüm kadarıyla sorunlar olabiliyormuş. bu şansa bağlı ya...
  4. RinDoChi

zamanında rx 6600 rx 5600 xt falan kullandım, sürücü modladım bios modladım yani bu işlerden iğrendiğim için böyle söyledim. alay mı geçiyorsunuz yoksa hakikaten böyle bir özellik var mı?
  5. RinDoChi

hocam ben onunla falan uğraşmam o adam bana güncelle butonu koyduysa ben o kadar para verdiysem o o şekilde olacak. sizi anlıyorum ama uğraşamam, düzeldi mi? düzelmediyse düzelince güncelleyeceğim.
  6. RinDoChi

arkadaşlar 4070ti super kullanıyorum, 556.14 sürümünü kullanıyorum ve mevcut güncelleştirmeler ve nvdia app güncellemesi var. bu sürümde kalayım mı yoksa güncelleyeyim mi? malum performans ve kararlılık sorunları düzeldi mi?
  7. RinDoChi

Ryzen9 5900x - Pny 3080 Oyunların akıcı olmaması ve Ekran titremesi

monitçr ya da kablo problemli olmasın?
  8. RinDoChi

EKRANDAKİ BU SARILIKLAR ÖLÜ PİKSEL Mİ?

ışık sızmasına benziyor daha çok
  9. RinDoChi

SSD'nin sağlığı %97'ye düştü

normal denebilir. bilgisayarı düzgün kapatmamak ya da elektrik kesintisi kaynaklı olabilir.
  10. RinDoChi

4070 TI SUPER Ekran Kartı Kullananlar Acil ::..

1920x1080p aslında gayet normal bir durum, benim kartımın biosu vrm beslemeleri daha iyi olduğu için böyle. bir nevi oc sürümü diyeyim fabrikasyon oc sürüm olduğu için denebilir. bende 2. el 0 karışık imzadaki sistemi 80k'ya mal ettim 1731765441 (furmark 2 1080p gl modu)...
  11. RinDoChi

4070 TI SUPER Ekran Kartı Kullananlar Acil ::..

https://www.gpumagick.com/scores/show.php?id=488750 colorful ıgame ultra w oc modelini kullanıyorum, test sonucum. mesela bir abimdede galax marka bir kart var ondada aramızda performans farkı var. kartın marka modeli ve sıcaklığıyla alakalı bir durum 1731757925 2. kez sende görüyorum + daha...
  12. RinDoChi

Sistemime ne uygulayabilirim veya yapabilirim?

vallahi sen kullanıyor sanıyor olabilirsin 5 - 6 senedir forumlarda takılırım sanal ram'in bir işe yaradığını senden duyuyorum. o genelde ani kapanmalarda kaybolmaması gereken verileri tutar. darboğaz, grafik ayarların sistemine göre dengeli değil.
  13. RinDoChi

Sistemime ne uygulayabilirim veya yapabilirim?

sanal dediğin eğer depolama biriminden verdiysen onun hiçbir anlamı yok, o zaten her windows kurulumunda belli bir miktar var ve sana bir katkısı yok. vram arızası olsa ekran hep o şekilde olurdu kartın ısınınca oluyorsa reball yapılması gerekebilir. gtx 1050 rx 550 arasındaki farkı işlemci...
  14. RinDoChi

R9 5950x çekirdek voltajı 1.45 fazla mı?

Hocalarım peki ben bu şekilde her gün 4 5 saat oyun oynasam ne olur? En ufak voltaj ayarı çok acayip performans kaybettiriyor bana. Biostan elle voltaj verince ya da pbo falan açınca kararlılık düsüyor
  15. RinDoChi

R9 5950x çekirdek voltajı 1.45 fazla mı?

evet arkadaşlar r9 5950x aldım bu gün lakin oyunlarda durum bu; hiçbir şey yapmadım sadece xmp açtım ve cs2 oynuyordum. bazen 1.45 1.50v ları bile görüyorum. sıvı soğutucu ile kullanıyorum soğutmam arctic lf II 360 AMD 5000 serisi için 1.35v üzerinde kullanınca problem çıkarttığı ve işlemcinin...
  16. RinDoChi

rtx 4070ti SUPER sistem %70 güç tüketimi problemi

hocam öyleyse şimdilik oyunlarda problem yok. 4070ti super'e geçmeme değdi sayılır 3060ti'a farkla ciddi fark hissettim. zaten işten sonra zor vakit buluyorum. mayıs nisan gibi anakart işlemci ram yükseltmesi yaparım.
  17. RinDoChi

1. evet 2.evet 3. r5 5500 (3-4 ay idare etsin anakart ram işlemci komple değişecek)
  18. RinDoChi

gpu-z ile baktığımda perfcap reason değeri furmark açınca VRel yazıyor ve kartın güç tüketimi asla ve asla %70-80'i geçmiyor. 2k 8x mmsa'da bile denedim. psu fsp hydro g pro 1000w ekran kartı...
  19. RinDoChi

Çözüldü✓ rami 3600 mhz yapınca pc kafayı yiyor

https://www.technopat.net/2020/07/04/memtest86-bozuk-ram-test/
  20. RinDoChi

Çözüldü✓ rami 3600 mhz yapınca pc kafayı yiyor

ben ryzen 5 5500 ile 3600 mhz kullanabiliyorum, sen daha öncede konu açmıştın ramlere memtest 86 yap sıkıntı çıkarsa sadece rami söküp garantiye yetkili servisine yolla itopya incehesap gibi satıcılarla muhattap olmazsan çok daha kolay ve hızlı olur
Top Bottom