Arama sonuçları: *

1. Ripple

Mavi Ekran Minidump dosyası yorumlama

yanıtlar için çok teşekkürler bu akşam hepsini deneyeceğim bakalım umarım çözüm olur
  2. Ripple

hiçbir hata oluşmadı ssd üzerinde de başarıyla tamamlandı. Aslında performans olarak da hiçbir sorun yaşamıyorum sistem ışık hızıyla açılıyor ve çalışıyor. Oyunlarda falan da çiçek gibi. 3-4 günde bir pat diye bu hata düşüyor sadece çözemedim gitti. Aklıma bitek biosu güncellemediğim geliyor...
  3. Ripple

Hem windowsun kendi ram testini hem de memtest yaptım. 2 rami tek tek çıkararak da test ettim. Herhangi bir hata oluşmadı. Sistemde bir tane 1TB m2 ssd var sadece başka bir disk yok. HDD için badsector testi yaptım ama hızına dikkat etmedim açıkçası hata dönmeyince. Ekran kartı sürücüsü neden...
  4. Ripple

https://drive.google.com/file/d/1bhEjrwo9vS3VtY9eqN88C86IxdiQS8Fp/view Umarım doğru yapmışımdır
  5. Ripple

Arkadadaşlar bilgisayarlarımdan birinde arada bir mavi ekran hatası oluşuyor. Ram ve SSD için gerekli testleri yaptım herhangi bir donanım arızasıyla karşılaşmadım. Mavi ekran hatasında MEMORY MANAGEMENT yazıyor sadece. Minidump dosyasını da aşağıya yapıştırıyorum. Anlayan yorumlayabilir mi...
  6. Ripple

Ryzen 5 7600 ve LS720 SE Isınıyor Yardım

Selamlar aynı işlemciye aynı soğutucuyu almayı düşünürken mesajınızı gördüm. Sorun devam ediyor mu? Bu soğutucu bu işlemciye az mı geliyor?
Top Bottom