Arama sonuçları: *

1. RowRayN

PC Kendi kendine kapanıyor.

Yeni deneme şansım oldu hala aynı maalesef ☹️☹️
  2. RowRayN

Evet hocam yapmadığım şey kalmadı düzelmiyor bilgisayarcıya götürdüm kablo dedi termal macun dedi 150 lira kitledi hala aynı kafayı yiyeceğim artık ya
  3. RowRayN

Adata olanı çıkardım hocam corsair var bir tek şuanlık kapanmıyor gibi ama bellide olmuyor bir anda gidiyor
  4. RowRayN

Yok hocam elimde yok maalesef
  5. RowRayN

Aynen hocam birde kapandıktan sonra tuşa kasa power tuşuna basınca açılmıyor psu şarteli açıp kapatınca açılıyor sorun ne ya valla bıktım kaö gündür
  6. RowRayN

Aynen hocam
  7. RowRayN

SORUN HALA DEVAM EDİYOR O YÜZDEN YÜKSELTTİM Evet arkadaşlar sorun başlıktaki gibi pc'im kendi kendine kapanıyor yapmadığım şey kalmadı termal macunu yeniledim ramleri tak çıkar yaptım ssdlere baktım sorun hiç bir yerde yok gibi işlemcide ısınmıyor güç kaynağından hiç şüphelenmemiştim fakat...
  8. RowRayN

Shift+delete tuş kombinasyonu çalışmıyor

Selam arkadaşlar herkese iyi forumlar benim klavyemde shift tuşu ve delete tuşu ayrı ayrı çalışıyor fakat shift+delete ikisine birden basınca çalışmıyor bilgisi olan var mı bu konu hakkında? yardımcı olabilir misiniz
  9. RowRayN

Ram'in az olması ekran kartı kullanımını etkiler mi ?

Arkadaşlar merhaba sorum başlıktaki gibi arkadaşım 8gb ddr4 3000mhz ram kullanıyor fakat pubg'de ekran kartı kullanımı %60-70 falan oluyor max. Buda fps'nin az olmasına sebep oluyor. Eğer 8gb daha ram eklenirse ekran kartı kullanımı artar mı ? Teşekkürler.. Bu arada sistem r5 1600af 1660s 8gb...
Top Bottom