Neler Yeni

PC Kendi kendine kapanıyor.

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
SORUN HALA DEVAM EDİYOR O YÜZDEN YÜKSELTTİM

Evet arkadaşlar sorun başlıktaki gibi pc'im kendi kendine kapanıyor yapmadığım şey kalmadı termal macunu yeniledim ramleri tak çıkar yaptım ssdlere baktım sorun hiç bir yerde yok gibi işlemcide ısınmıyor güç kaynağından hiç şüphelenmemiştim fakat artık ondan olabileceğini düşünmeye başladım birde zamanında en önemli parça diye bi pc parası vermiştim güç kaynağına markası cooler master 750w 80+ gold

Genel pc özellikleri:

Asrock rx 590
Ryzen 5 2600
Adata 240 ssd
Wd blue 250 ssd( win buna kurulu yeni format attım birde bu sorun başlayınca yine düzelmedi)

Kasa dark n10 pro
Adata 8gb ram
Corsair 8gb ram ikiside 3000mhz

Genel olarak böyle sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardımcı olun hiç bir işimi yapamaz duruma geldim.

Son düzenleme:

Tvfkng

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Tevfik
Evet arkadaşlar sorun başlıktaki gibi pc'im kendi kendine kapanıyor yapmadığım şey kalmadı termal macunu yeniledim ramleri tak çıkar yaptım ssdlere baktım sorun hiç bir yerde yok gibi işlemcide ısınmıyor güç kaynağından hiç şüphelenmemiştim fakat artık ondan olabileceğini düşünmeye başladım birde zamanında en önemli parça diye bi pc parası vermiştim güç kaynağına markası cooler master 750w 80+ gold

Genel pc özellikleri:

Asrock rx 590
Ryzen 5 2600
Adata 240 ssd
Wd blue 250 ssd( win buna kurulu yeni format attım birde bu sorun başlayınca yine düzelmedi)

Kasa dark n10 pro
Adata 8gb ram

Genel olarak böyle sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir lütfen yardımcı olun hiç bir işimi yapamaz duruma geldim.
Bu kapanma açılıp bir müddet açık kaldıktan sonra gibi bir kapanmami?

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc kendini kapatıp reset atmıyor direk kapatıyor değil mi?
Aynen hocam birde kapandıktan sonra tuşa kasa power tuşuna basınca açılmıyor psu şarteli açıp kapatınca açılıyor sorun ne ya valla bıktım kaö gündür

Tvfkng

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Tevfik
Aynen hocam birde kapandıktan sonra tuşa kasa power tuşuna basınca açılmıyor psu şarteli açıp kapatınca açılıyor sorun ne ya valla bıktım kaö gündür
Farklı bir psu ile deneme şansınız oldu mu ?

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ramleri teker teker deneyebilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denediniz mi?
Adata olanı çıkardım hocam corsair var bir tek şuanlık kapanmıyor gibi ama bellide olmuyor bir anda gidiyor

Tvfkng

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Tevfik
Adata olanı çıkardım hocam corsair var bir tek şuanlık kapanmıyor gibi ama bellide olmuyor bir anda gidiyor
Dene yine olursa buralardayım. Olabildiğince yardım etmeye çalışırım.

SORUN HALA DEVAM EDİYOR O YÜZDEN YÜKSELTTİM

Genel pc özellikleri:

Asrock rx 590
Ryzen 5 2600
Adata 240 ssd

Kasa dark n10 pro
Adata 8gb ram

Aynı sorun devam mı ediyor?

Son düzenleme:

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
Dene yine olursa buralardayım. Olabildiğince yardım etmeye çalışırım.

Aynı sorun devam mı ediyor?
Evet hocam yapmadığım şey kalmadı düzelmiyor bilgisayarcıya götürdüm kablo dedi termal macun dedi 150 lira kitledi hala aynı kafayı yiyeceğim artık ya

Tvfkng

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Tevfik
Evet hocam yapmadığım şey kalmadı düzelmiyor bilgisayarcıya götürdüm kablo dedi termal macun dedi 150 lira kitledi hala aynı kafayı yiyeceğim artık ya
bir de şunu dener misin? Normalde ilk denememiz gerekiyordu ama pc'yi kapat psu'nun şalterini de kapat. Ondan sonra pc açma tuşuna 20 saniye basılı tut. bu işlemden sonra pc'yi tekrar aç bi dene.

RowRayN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Yunus Emre
bir de şunu dener misin? Normalde ilk denememiz gerekiyordu ama pc'yi kapat psu'nun şalterini de kapat. Ondan sonra pc açma tuşuna 20 saniye basılı tut. bu işlemden sonra pc'yi tekrar aç bi dene.
Yeni deneme şansım oldu hala aynı maalesef ☹️☹️

Top Bottom