Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

SysWOW64 dosyasındakı bırseyı sıldım ve mıcrosoft store acılmıyor

yanlıslıkla bırseyı cracklerken syswow64 da mıcrosoft.store ıle baslayan bır dosyayı sıldım ve mc store acılmıyor ne yapmam lazım yardım edın
  2. SECTOSS

Hangi işlemciyi almalıyım ?

fps farkı az dıye 5700x3d ye odaklanmana gerek yok ozellıkle gelecekte ddr4 ıle 5 arasındakı fark baya artıcak guzel yatırım olur
  3. SECTOSS

Hangi işlemciyi almalıyım ?

7500F al ddr5 e geç o paraya gelecek ıcınde mukemmel olur
  4. SECTOSS

1080ti ekran kartına r5 5600 olur mu ?

iyi yapmışsın benım arkadasta 1080 ıle 5600 kullanıyo mukemmel ıkılı zaten 1080 tı saf performansta 3060 a denk oldugu ıcın baya guzel ıkılı olmuslar
  5. SECTOSS

Stuttering sorunu sebebi nedir ?

bu shutter lar baya yaygınlasmaya basladı bende basta yıyordum kartın mhz ını ayarlayınca vs duzeldı benımkı
  6. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

Sen olayı yanlış anlamissin dostum 🤦‍♂️
  7. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

oda dıger programlarda vs sıkıntı yaratabılır ama suan cok bır stutter yok genellıkle mıcro stutter var aman aman rahatsız edıcı degıl can sıkıcı olursa denerım
  8. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

eski versiyonu yukleyebılıyormuyuz yukleyebılıyorsak hangı surumu yuklememı tavsıye edersın
  9. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

bu arada kesınlıkle mhz ayarlamayı onerırım arkadaslara fortnıte ta hayvan gıbı drop yıyodum dedıklerımı yaptıktan sonra epic ayarlarda 100fps almaya basladım ve cok nadır mıcro droplar yıyorum sadece
  10. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

sorun kronık bır sorun muhtemelen o yuzden degıseceklerını sanmıyorum ve dedıgım gıbı sorunu baya azalttım suanlık gerek yok
  11. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

psum baya basarılı bır psu ondan kaynaklı olacagını sanmam zaten voltaj ayarlarını ayarlayınca baya dustu droplar artık sadece cok nadıren mıcro stutter yıyorum onun dısında sıkıntı yokj zaten yıl sonuna kadar kullanacam bu pc yı o zamana kadar ıdare etse yeter
  12. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

dostum baya bı oyun ve voltaj ayarı vs denedim suan 2600mhz mınımum 2800mhz max seklınde droplar baya baya azaldı ve sıcaklıklar gayet ıyı 60-63 derece cıvarında suan son durum boyle bır sıkıntı olursa yazarım sana
  13. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

şuan daha ıyı oldu ama sadece 2 oyun test edebıldım yarın saat 15-17 cıvarında aktıf olursan guncelleme yapıcam buraya dıger oyunlarıda deneyıp
  14. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

dostum vıdeoyu ızlememe ragmen yıne bırsey anlamadım sen anlatsana bı ıngılızcem cok az altyazılarıda turkce yapınca karman corman oluyor
  15. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

tamaam deneyeyım 2-3 oyuna yaparak
  16. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

normal kullanımımda bırsey etkılemeyecekse oyle yapayım hepsıne teker teker ugrasmak ıstemıyorum
  17. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

hepsinde 2700mhz max ve 2500mhz mın yapacaksam genel olarak yapmayayımmı o frekansı
  18. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

Turbo overkill,content warning,escape the backrooms,brawlhalla
  19. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

dostum oyunları dx11 de de denedım ama hala devam edıyor sorun
  20. SECTOSS

hayvan gıbı drop yıyorum

beleşe markaya laf atmıyorum aynı oyunu aynı donanımlar ıle rtx 3060 kartında denedıgımde herhangı bır sorunla karsılasmamıstım 6650xt de boyle oldu sanırım asıl burada fanboyluk yapan sensın ama acıklaman ıcın sagol
Top Bottom