Arama sonuçları: *

1. SatisFaction

Ekrana Görüntü Gelmiyor ve Power Tuşundan Kapanmıyor

Arkadaşlar sistemi HDMI ile bağlıyoruz kasa açılıyor fakat görüntü yok. Kapatmak istediğimizde ise power tuşuna bir kez basıldığında veya uzun basılı tuttuğumuzda kapanmıyor. Ya fiş çekmek gerekiyor ya da PSU on/off düğmesiyle kapatıyoruz. Neden olabilir? Fikri olup yardımcı olabilecek var mı...
  2. SatisFaction

Xbox Game Pass ZAM YOLDA! Nasıl korunabiliriz?

4 kere 3 aylık live gold + 12 defa game pass pc + 11 defa game pass konsol + 1 defa game pass ultimate. Yani yukarıda attığım videoya göre en son ultimate almak hepsini 36 aylık game pass ultimate dönüştürüyor. Yani dönüştürüyor mu bilmiyorum denemedim :D
  3. SatisFaction

1.000 küsür TL tutuyor. Maks tek hesapla 100 TL cashback olduğu için
  4. SatisFaction

Hayır denemedim emin olamadım :D
  5. SatisFaction

Şu videoya göre 3 yıllık alınabiliyor ve Nays ile 828 TL' ye geliyor. Tabi 3 tane Nays hesabı olması lazım :)
  6. SatisFaction

Konsol alırsak oynanabilir mi ama PC' de? Veya konsol da mı ultimate dönüşür?
  7. SatisFaction

12 defa pc game pass 12 defa da game pass konsol alsak pc'de 2 yıl oynayabilir miyiz? Artı olarak 12 live gold alarak 3 yıl yapma gibi?
  8. SatisFaction

Modart m9 fan sesi sorunu

Gelbura ile içerik üreten bir youtuber arkadaş var sanırım. İndirim geleceğini söylüyor yakın zamanda. Konuyu okumanı tavsiye ederim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/deepcool-ag400-hava-sogutucu-503-tl.687973/
  9. SatisFaction

Evet. İthalatçı firmaydı sanırım.
  10. SatisFaction

https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-214-xt-rgb-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting
  11. SatisFaction

Gaming Gen Tr iyi midir?

Firma kötü demedim hocam? Açıp okumaya bile tenezzül etmemişsin atıyorsun burada. Konuyu açıp okuduğunda arkadaşın ekran kartında sıkıntı çıkıyor ve firma stokta olduğu halde değişim değil faturada yazan komik bir rakamı iade etme konusunda diretiyor. Örnek olarak : 15k sistem alıyorsun faturada...
  12. SatisFaction

Gaming Gen Tr iyi midir?

Gaminggenden ben de sistem satın almıştım daha öncelerde. Şu konudan sonra alırken 2 kere düşünürüm. https://forum.donanimarsivi.com/konu/gaming-gen-tr-fatura-tutari-dolandiriciligi.679602/#post-6499148
  13. SatisFaction

PCH Yeni Sistem Kasa Fanları Dönmüyor

Halletim hocam eyvallah dediğin gibi fan kablolarını takacağım bir kablo varmış kasada. Onu da anakarta bağladım şu an sorun yok eyvallah.
  14. SatisFaction

Kumanda yok hocam. Kasa msı mag forge m100r Bakayım hocam dediğin gibi çoklayıcı ya sata ile güç verdim fakat sadece ışıklar yanıyor onunla. Ettim hocam problem gözükmüyor
  15. SatisFaction

Arkadaşlar PCH yeni 2060'lı sistem aldım kendim kurdum fakat fanların RGB'si yanıyor fanlar dönmüyor. Sizce neden olabilir?
  16. SatisFaction

Windows Kurduktan Sonra Gelen Hata

Disk 0 söktüm. Bütün bölümleri kurulum kısmında sildim ve yeni diyerek direk oluşturdum ve 3 bölüm oluştu. Sonrasında kurulumu yaptım ve yine aynı hata. @Amanita arkadaşımızın dediği gibi disk 0 sökülüyken disk 2nin bütün bölümlerini sildim ve yeni demeden direk kuruluma devam ettim durum yine...
  17. SatisFaction

Öyle denedim zaten hocam. Sonuç aynı ben de kolaylık olsun diye windows kurulu ssdyi geri taktım. Ama yine de bunu da bir tekrardan yapayım
  18. SatisFaction

Kurmaya çalıştığım SSD bu. Yeni diyip dediğiniz gibi oluşturduğumda bu şekilde;
  19. SatisFaction

Deniyorum şimdi.
  20. SatisFaction

Direk kuruluma geçiyorum. Bu dediğiniz şekilde de deneyeyim. Birde şu şekilde oldu bu nasıl birleştiriliyor fikriniz var mı?
Top Bottom