Neler Yeni

Windows Kurduktan Sonra Gelen Hata

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,865
İsim
Emre Zengin

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Oraya geldiğinizde fotoğraf olarak buraya atar mısınız?
Kurmaya çalıştığım SSD bu.
Screenshot_20220623-200610.jpg

Yeni diyip dediğiniz gibi oluşturduğumda bu şekilde;
20220623_200817.jpg

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kardeşim daha önceden de demiştim windows kurmak istediğin ssd hariç diğer tüm depoolama birimlerini çıkartır mısın lütfen. Çıkarttıktan sonra bu ekranda sadece windows kurmak istediğin ssd ve bölümleri olacak. SOnra hepsinin üstüne tek tek tıklayıp SİL diyeceksin. Hepsi tek parça haline gelecek ve ona tıklayıp windowsu buraya kur diyeceksin.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Kardeşim daha önceden de demiştim windows kurmak istediğin ssd hariç diğer tüm depoolama birimlerini çıkartır mısın lütfen. Çıkarttıktan sonra bu ekranda sadece windows kurmak istediğin ssd ve bölümleri olacak. SOnra hepsinin üstüne tek tek tıklayıp SİL diyeceksin. Hepsi tek parça haline gelecek ve ona tıklayıp windowsu buraya kur diyeceksin.
Öyle denedim zaten hocam. Sonuç aynı ben de kolaylık olsun diye windows kurulu ssdyi geri taktım.
Ama yine de bunu da bir tekrardan yapayım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,865
İsim
Emre Zengin

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Sürücü 0 diski sökün. Sürücü 2 yazana tekrar bu işlemleri uygulayın.
Disk 0 söktüm. Bütün bölümleri kurulum kısmında sildim ve yeni diyerek direk oluşturdum ve 3 bölüm oluştu. Sonrasında kurulumu yaptım ve yine aynı hata.
@Amanita arkadaşımızın dediği gibi disk 0 sökülüyken disk 2nin bütün bölümlerini sildim ve yeni demeden direk kuruluma devam ettim durum yine aynı.
Birde en son kurulum bittikten sonra yeniden başlatılıp tekrar otomatik olarak USB ile Boot ediliyor ben de direk f12 yaparak m2 SSD'yi seçiyorum ve konu mesajındaki hata ile karşılaşıyorum.

Top Bottom