Arama sonuçları: *

1. Scolfieldbreak

Valorant pikselleşme oluyor

Oyun ayarlarından görüntü keskinleştirme açık olabilir. Kenar yumuşatma ayarını artırarak deneyebilirsin.
  2. Scolfieldbreak

Çok garip bir şey oldu sisteme. Yardımınız lazım.

Windows 11'in genel sıkıntısı diye düşünüyorum, buna benzer hatalar verirse en kötü format atarsın.
  3. Scolfieldbreak

Çok garip bir şey oldu sisteme. Yardımınız lazım.

Hangi Windows sürümünü kullanıyordun acaba ? Windows 11'e geçtiğim sıralarda bu tarz şeyleri çok yaşamıştım.
  4. Scolfieldbreak

Tarayıcı Önerilerinizi Bekliyorum

FireFox önerebilirim ve içinden arama motor olarak duckduck go yaparsan bayağı işini görür. 1623087946 Brave gayet iyi fakat Ram canavarı.
  5. Scolfieldbreak

Oyunlarda 144Hz çalışmama sorunu

Bende kapattım Fps 60'tan fazlasına çıkıyor fakat ekran halen 60Hz'te takılı kalıyor.
  6. Scolfieldbreak

Oyunlarda 144Hz çalışmama sorunu

Merhabalar, 144Hz ekranım var Sniper Elite 4,Nier Aoutomata gibi oyunlarda 60 hz'e düşüyor Alt+Tab atınca tekrardan 144 Hz'e çıkıyor. Oyun ayarlarından Vyncs ayarını açtım 60 Fps'e sabitlendi. Kapatınca tekrardan yükseliyor fakat ekranı 60Hz olarak görüyor. Tam olarak ne olduğunu anlamış değilim...
  7. Scolfieldbreak

Kablo yanıp duruyor

Çok garip bir sorun evde yangın çıkabilir bence ÇOK dikkatli olmalısın. Power Supply'ında sorun olabilir veya Kaliteli bir kablo alabilirsin.
  8. Scolfieldbreak

csgo 10fps sorunu

Çok enteresan durum.
  9. Scolfieldbreak

csgo 10fps sorunu

Ekran kartı ayarların eski haline dönmüş olabilir. Ekran kartı ayarlarına bir göz at.
  10. Scolfieldbreak

csgo 10fps sorunu

buda olmaz iste baştan sil kur oda olmaz ise son çare format
  11. Scolfieldbreak

csgo 10fps sorunu

Aynen bencede fps_max 0 kodunu dene 1593712069 Format atmayı denedinmi ?
Top Bottom