Neler Yeni

Çok garip bir şey oldu sisteme. Yardımınız lazım.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Microsoft Edge'de takılıyordum. Disney+'ta film aratırken bir anda arama kısmına yazamadım, dondu sistem. Sonra ekranın ortasında bir menü gibi bir şey çıktı ama boş, siyah bir menü (hani ALT+TAB atarken çıkan bölmeli menüler gibi). Ondan sonra sistem siyah ekrana düştü ve aşağıda SS'ini attığım ekran geldi. Biraz bekledim ce CTRL+ALT+DEL yaptım, siyah ekrana düştü, çıt yok. En sonunda kasanın düğmesinden kapadım, 1-2 saniyelik beyaz/gri bir ekran geldi ve sistem kapandı. Şu an geri açtım ve bilgisayardan yazıyorum. Bunun nedeni nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft Edge'de takılıyordum. Disney+'ta film aratırken bir anda arama kısmına yazamadım, dondu sistem. Sonra ekranın ortasında bir menü gibi bir şey çıktı ama boş, siyah bir menü (hani ALT+TAB atarken çıkan bölmeli menüler gibi). Ondan sonra sistem siyah ekrana düştü ve aşağıda SS'ini attığım ekran geldi. Biraz bekledim ce CTRL+ALT+DEL yaptım, siyah ekrana düştü, çıt yok. En sonunda kasanın düğmesinden kapadım, 1-2 saniyelik beyaz/gri bir ekran geldi ve sistem kapandı. Şu an geri açtım ve bilgisayardan yazıyorum. Bunun nedeni nedir?
IMG_20220817_165714.jpg

Yukarıdaki görüntüde yer alan sol üstteki Windows 7 gibimsi pencere logoları ve ortadaki garip beyaz bozukluk haricinde ekran bomboştu.

Armutvelimon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
musa
Bilgisayarın fişini çek evden kaç

Hocam şaka bir yana garip bir şey olmuş çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
Hangi Windows sürümünü kullanıyordun acaba ? Windows 11'e geçtiğim sıralarda bu tarz şeyleri çok yaşamıştım.

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hangi Windows sürümünü kullanıyordun acaba ? Windows 11'e geçtiğim sıralarda bu tarz şeyleri çok yaşamıştım.
Aylardır Windows 11 kullanıyorum. Ufak tefek bug'ları oldu, bir kere de sadece siyah ekrana düştü geçenlerde ama onun dışında daha önce hiç bu kadar ciddi bir şey olmamıştı.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bilgisayarın fişini çek evden kaç

Hocam şaka bir yana garip bir şey olmuş çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum
ne kadar yardımcı olmuşsunuz
bundan sonra sadece siz verin bende konulara

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ahmet Yakup
Aylardır Windows 11 kullanıyorum. Ufak tefek bug'ları oldu, bir kere de sadece siyah ekrana düştü geçenlerde ama onun dışında daha önce hiç bu kadar ciddi bir şey olmamıştı.
Windows 11'in genel sıkıntısı diye düşünüyorum, buna benzer hatalar verirse en kötü format atarsın.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bende w11 kullanıyorum benimde başıma geldi ben ets2 oynarken çat diye biranda aynı dediğin gibi oldu kaldı ve kapattım 1-2 saat sonra düzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,814
Üyeler
166,627
Son üye
Nesseiry
Top Bottom