Arama sonuçları: *

1. S

Hiç bir şekilde ethernet bağlantısı yapılmıyor.

Evet sıfırladım da, güncellendim de,. problem devam ediyor. Ethernet kartı çözüm olmadı maalesef bende
  2. S

Hiç bir şekilde ethernet bağlantısı yapılmıyor.

Merhaba server olarak kullandığım makine de hiç bir şekilde ethernet bağlantısı çalışmıyor şuan da. Sebebi ne olabilir sizce? Kafayı yedirecek bu durum. Yeni cat6 kablosu aldım sonuç aynı. Ne anakart üzerinden ne de ethernet kartı üzerinden bilgisayara internet bağlayamıyorum. Windows server...
  3. S

İkinci el Rx6800 aldım hata mı yaptım

İyi bari fiyatta acaba pahalıya mı aldım diye düşünüyordum Sağolasın Beni de rahatsız etmez diye umuyorum
  4. S

Param guvendesiz fiyat 8650 TL'ye geldi. Son oluru bu oluyordu. Testini yapmadım daha bugün kargoya verdi yarın ya da sonraki güne gelir O indirimi bende gördüm aynen ama başka param yoktu ya son parayla bunu aldım
  5. S

Arkadaşlar sahibinden param güvende dahil 9150 TL'ye RX6800 Gaming X Trio aldım. Kartın sahibi 4 aydır boşta yattığı söyledi, fatura tarihi ise 2022 nisan ayına ait. İnventus sitesinden alınmış, 3 yıl garanti var galiba MSI ürünlerinde. Yani yaklaşık 14 ay garantili ürün. Furmark veya benzeri...
  6. S

Lenovo Legion R25-i̇ 30 Monitör Standby Mode Sorunu

Yok mu bu soruna çözüm bilen biri, can sıkıyor :) Arada bir böyle olacaksa bu çok baş ağrıtır
  7. S

Lenovo Legion R25-i̇ 30 Monitör Standby Mode Sorunu

Ben yaklasik 2-3 saat sürekli kapat aç yaparak falan düzelttim. Bugün tekrar oldu düzeldi 10-15 dakika sonra.
  8. S

Yaş nedeni ile banlanan Discord hesabı kurtarılabilir mi?

Abicim 13 yaşına girdiysen ve bunun üzerinden süre geçtiyse yasal olarak 13 yaşından büyük oluyorsun zaten, 14 yaşına girmene gerek yok
  9. S

Yaş nedeni ile banlanan Discord hesabı kurtarılabilir mi?

Sen zaten 13 yaşından büyüksün daha neyi bekliyorsun dört ay. Aç talebini şimdi
Top Bottom