Kerem gök
80+ Silver
hesabın açılış tarihi neşuan kimlikte 13 yaşındayım 4 ay sonra resmi olarak 14 sayılacağım
hesabın açılış tarihi neşuan kimlikte 13 yaşındayım 4 ay sonra resmi olarak 14 sayılacağım
170 kişilik sunucum var o hesaptayaw bu neden boyle cok onemli bişey gibi ustune dusuyon yeni üyelik ac devam et
2020 de açmıştım hesabıhesabın açılış tarihi ne
13 yaşından küçük açmışsın vermezler hesabı geri170 kişilik sunucum var o hesapta
Mesaj otomatik birleştirildi:
2020 de açmıştım hesabı
dünyanın sonu degıl yasın kucuk geri alamazsın hesabını170 kişilik sunucum var o hesapta
Mesaj otomatik birleştirildi:
2020 de açmıştım hesabı
ama açarken doğum tarihini 13 ten büyük girmiştim13 yaşından küçük açmışsın vermezler hesabı geri
13 yaşındayım 4 ay sonra resmi olarak 14 sayılacağım geçerli olurmu olmazsa 4 ay bekleyip talep atsam olurmu 4 ay içinde hesap silinirmi13 yaşından büyük isen kimliğini discorda onaylat mail atarak.
hesaplar silinmiyor devre dışı olarak gözüküyor diye biliyorum13 yaşındayım 4 ay sonra resmi olarak 14 sayılacağım geçerli olurmu olmazsa 4 ay bekleyip talep atsam olurmu 4 ay içinde hesap silinirmi
Abicim 13 yaşına girdiysen ve bunun üzerinden süre geçtiyse yasal olarak 13 yaşından büyük oluyorsun zaten, 14 yaşına girmene gerek yok13 yaşındayım 4 ay sonra resmi olarak 14 sayılacağım geçerli olurmu olmazsa 4 ay bekleyip talep atsam olurmu 4 ay içinde hesap silinirmi
Konuştuğu karşı taraf onu bildirirse ban yeme ihtimali var. Bunun içinse mesajında yaşını vermesi gerek.discord mesajları okumuyor bu arada büyük ihtimal seni bilgilerinden dolayı banlamışlardır
Bence Discord buna dikkat etmez. Abisi varsa oda yapabilir bu kimlik olayını.olm hesabı 13 den küçükken açmış şuan olduğu yaş önemli mi sence.