Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ama çok kasıyor

hocam pc özelliklerin iyi virüs yedin büyük ihtimal crack indirdiysen ondan bulaşmıştır eğer pcnde çok önemli dosyalar yoksa format en temizi antivirüs olarakda kaspersky ve malwerebytes öneririm
  2. S

Çözüldü✓ Bilgisayarım çok ama çok kasıyor

görev yöneticisinden cpu kullanımı yüzde kaç gözüküyor hocam bi ss atabilir misin trojen yemiş olabilirsin
  3. S

islemcim cok ısınıyor ve csgo da drop girmeye başladı

yani hocam ideal max sıcaklıklar diye biliyorum ama dedigim gibi 5 tane trojen miner çıkmıştı tam taramada onlari sildim ama tam silinmedi mi anlayamadim ilk defa böyle cok drop girdi
  4. S

hayir hocam dedigim gibi 3 ay falan oluyor pcyi alalı yazın bile max 65 falan goruyordum nadiren bugün 69 falan gördüm baya şaşırdım ve csgodada normalde hic kasmadan drop falan girmeden oynardım bugün aşırı drop girdi
  5. S

r5 5600 islemci deepcool ak 400 soğutucu
  6. S

gecen günlerde konu açmıştım pcde 5 trojen çıktı diye onları antivirüs programı ile bulup silmiştim bugün cs de islemci baya bi ısındı ve oyunda drop giriyordu soğutucu olmasına rağmen 68 69a kadar çıktı ilk defa görüyorum bu sıcaklığa çıktığını odanın camı falan kapalıydı ondan olur mu bilemem...
  7. S

antivirüs 5 tane trojen buldu

kurdum onu şimdi tarama yaptırıyorum kasperskye de tekrar tam tarama yaptırıyorum nasıl bulaşmış olabilir acaba 1726402728 hızlı tarama yapıyordum normalde hep bir defa pc bostayken tam yaptırayım dedim iyi ki yaptırmışım
  8. S

antivirüs 5 tane trojen buldu

antivirüs olarak kasperskyi kullanıyordum önceden hep hızlı tarama yapıyordum bi tam tarama yapayım dedim ve 5 tane trojen buldum miner yazıyordu ve kasperskyde uyarı geçti bilgisayarınızda mining yapılmaya çalışıldı ve engellendi diye dosyaları karantinadanda sildim bu nasıl bulaşmış olabilir...
  9. S

pcmin depolanmasını yükselebilir miyim

teşekkürler hocam sağolun yardım için
  10. S

böyle yazıyor özellikleri bunlara uygun bir şey önerebilir misiniz 1tblik
  11. S

bi link atabilir misin sata ssdye örnek nasıl bir sey
  12. S

normal ssd takabilir miyim? ssd ayriyeten harddisk gibi takılan oluyordu dimi anakarta değil yani
  13. S

peki anakarta mı takacağım yoksa harici mi birde bu m2ler indirime giriyor sanırsam benim anakartımdada m2 slotu 1 adet onu takabilir miyim peki ssd olarak
  14. S

anakartım ASRock B550M-HDV 4733mhz(OC) M.2 AM4 mATX ve şuanda 1tb m2 ssd takılı depolamamı arttırmak için ssd alsam takabilir miyim veya başka bir önerisi olan varmı
  15. S

Bilgisayarı yeni aldım ekranı bağlayamıyoruz

windows kurulu olmadığı için geliyor o ekran windowsu kurman gerek 2. bir bilgisayarın varsa ondan flash belleğe atıp kurabilirsin
  16. S

windows kurulu mu pcde
  17. S

ekran kartındaki hdmi a takman gerek anakarttakine değil
  18. S

Operating system wasnt found hatası

1718128310 hic bilmiyorum cok eski pc
  19. S

masaüstü ama baya eski windows 10 vardı duzgun bir sekilde çalışıyordu bir anda böyle oldu
  20. S

nasıl gireceğim oraya bilmiyorum da
Top Bottom