peki anakarta mı takacağım yoksa harici mi birde bu m2ler indirime giriyor sanırsam benim anakartımdada m2 slotu 1 adet onu takabilir miyim peki ssd olarakSsd alabilirsiniz tabikide.
m2 takamazsın anakartında boş m2 slotu yokanakartım ASRock B550M-HDV 4733mhz(OC) M.2 AM4 mATX ve şuanda 1tb m2 ssd takılı depolamamı arttırmak için ssd alsam takabilir miyim veya başka bir önerisi olan varmı
normal ssd takabilir miyim? ssd ayriyeten harddisk gibi takılan oluyordu dimi anakarta değil yanim2 takamazsın anakartında boş m2 slotu yok
sata ssd takabilirsin veya m2 sata dönüştürücü ile m2 takarsınnormal ssd takabilir miyim? ssd ayriyeten harddisk gibi takılan oluyordu dimi anakarta değil yani
bi link atabilir misin sata ssdye örnek nasıl bir seysata ssd takabilirsin veya m2 sata dönüştürücü ile m2 takarsın
boşta m2 slotu var ise takabilirsin sata girişleri varsa 2,5 inçlik sata ssd de kullanabilirsin.anakartım ASRock B550M-HDV 4733mhz(OC) M.2 AM4 mATX ve şuanda 1tb m2 ssd takılı depolamamı arttırmak için ssd alsam takabilir miyim veya başka bir önerisi olan varmı
satalar gereksiz pahalı ve m2 gibi performansı yok mantıklı olan nv2 m2yi alıp dönüştürücü ile kullanmanbi link atabilir misin sata ssdye örnek nasıl bir sey
boşta m2 slotu var ise takabilirsin sata girişleri varsa 2,5 inçlik sata ssd de kullanabilirsin.
böyle yazıyor özellikleri bunlara uygun bir şey önerebilir misiniz 1tbliksatalar gereksiz pahalı ve m2 gibi performansı yok mantıklı olan nv2 m2yi alıp dönüştürücü ile kullanman
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
m2 attım zaten bir de bu dönüştürücüden alacaksınböyle yazıyor özellikleri bunlara uygun bir şey önerebilir misiniz 1tblik
teşekkürler hocam sağolun yardım için
attığım yd daha ucuzu ve kısa sürede geleni ekledim bunu alteşekkürler hocam sağolun yardım için