Arama sonuçları: *

1. S

Ryzen 5 5600x gtx 1060a darboğaz yapıyor

Tamam sensin ben vazgeçtim. Geç şu en başa kur tahtını ayağnı öpek mi ustam ne istersin? Emret ağam.
  2. S

Cahil demişsin... 😔 sende kalsın. Araştır... neyse ben insanlarla konuşayım azcık yav burası ne böyle cenabetlik akıyor.
  3. S

Söylemesi ayıpsa neden söyledin dostum? 😔 Araştır...
  4. S

Dostum aynısı senin için de geçerli sen bi gir google'a araştır bakalım. Ayrıca beni de aşağıladın o da sende kalsın bakalım...
  5. S

Dostum ben istediğim konuya yorum yaparım bu seni ilgiledirmez ayrıca işlemci güçlü, ekran kartı güçsüz olursa yine darboğaz olur.
  6. S

O başka bir sorundur ama bilmiyorum onu. R5 2600 , 1060a darbogaz yapmaz. Oyunla ilgili olabilir sorun, oyundan atma vs var mıydı yoksa sadece darboğaz mı?
  7. S

Darboğaz yemen normal ekran kartın işlemcine oranla çok zayıf. Çözümü ya grafikleri düşükte kullanıp yükü işlemciye atacaksın ki böyle bile darboğaz yemen muhtemel ya da ekran kartı yukselteceksiniz.
  8. S

Yeni sistemim uyumlu mu

Sistem süper olmuş, herşeyi de tam uyumlu. Psu 850w en az olması gereken 5080 için. 1000w öneriliyor ama 850w da yeter tabi. Ssd olarak başka bir şey önerebilirim fiyatı 2.5k daha pahalı ama hem gen5 destekli hem de samsung 990 pro'da 2gb dram var bunda 4gb dram var yani daha hızlı demektir...
  9. S

Bilgisayarın hangi parçalarını değiştirsem daha iyi performans verir?

Hocam anakartın modeli ne? H310 olsa en az o zaman i5 9400f uyumlu olur. Hocam anakartın bu işlemci ile uyumlu ise 4.5k işi halledebilirsin ama uymazsa am4 anakart, 5600 işlemci, ekran kartı alırsın. Büyük ihtimalle uyumlu olur ve i5 9400f, r5 1600'den daha iyi bir işlemci. Anakartın modeline...
  10. S

O zaman ikinci elde 2k civarına i5 9400f ve 2.5k civarına rx 580 almanı öneririm. Ram'ler de 16gb tamamdır yeter yani. Rx 580 baya araştırarak alsan iyi olur hocam çünkü mining falan ısınma sorunu falan olabilir ikinci elde. Şöyle temiz bir tane bulabilirsen hayırlı olsun. Valorant falan için...
  11. S

Sistemim idare eder lakin tam performans alamıyorum.

Mesela işlemci ve ekran kartı testlerinde düşük skorlar elde ederse bu iki bileşen zayıflamış demektir yani çok kullanıldığından ötürü performansları düşmüştür. Sıcaklıkları yüksekse termal macun bakımı yapabilir. Ram ve ssd testi de yaparsa arızalı olup olmadığını öğrenebilir. Yanlışsam...
  12. S

Ben de bilmiyorum ve bu durumda bechmark testi yapabilir, parça arızası varmı diye.
  13. S

Hocam araştırdım ve sorunu buldum. İşlemciniz r5 5500 gücünde ama ekran kartınız rx 7600'den bile daha güçlü. Çözümü ise oyunlarda yüksek grafiğe alın(Darboğaz olmaması için) ve benchmark testlerine tabi tutun sistemi. Arızalı parça varsa bu şekilde anlayabilirsiniz.
  14. S

Ikinci elden 2k civarına i5 9400f al baya artar performansı. Istersen ek olarak m2 ssd de alabilirsin anakartın destekliyorsa. Daha fazla paran varsa hocam 2. Elden rx 580-570 ekran kartı bakabilirsin. Bütçen bi 7-8 k varsa am4 platformuna geçiş yapabilirsin. Bütçen ne?
Top Bottom