Neler Yeni

Ryzen 5 5600x gtx 1060a darboğaz yapıyor

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
Hayır istediğin konuya yorum yapamazsın? Burası insanlara yardım etmek için kurulmuş bir forum sitesi DOSTUM. insanların sorunlarına bilgin yeterli gelmiyorsa yorum falan yapmayacaksın. Yanlış yönlendirmeyeceksin, çünkü bu insanlar senin cahil, bilgisiz yorumlarını baz alıp, gidip boş yere ekonomik bir harcama yapabilir anlıyor musun?

Bu arada hala daha uyarmama rağmen, işlemci - ekran kartı darboğazı hakkında yanlış yanlış bilgiler vermeye devam ediyorsun. Madem bilgin yok ama yine de bir yorum yaptın, birisi seni uyardığı zaman gidip bir araştır, öğren. Google'a ''işlemci - ekran kartı darboğazı nasıl anlaşılır'' yazmak çok da zor olmamalı. Değil mi?
Dostum aynısı senin için de geçerli sen bi gir google'a araştır bakalım.
Ayrıca beni de aşağıladın o da sende kalsın bakalım...

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,322
İsim
Emir
Dostum aynısı senin için de geçerli sen bi gir google'a araştır bakalım.
Ayrıca beni de aşağıladın o da sende kalsın bakalım...
Sabah sabah ne kafa açmışsın ayıptır söylemesi.Hem bilgisizsin hem de inatçısın.Darboğaz nedir bilmiyorsun üstüne üstülük bilmişlik taslıyorsun.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
Sabah sabah ne kafa açmışsın ayıptır söylemesi.Hem bilgisizsin hem de inatçısın.Darboğaz nedir bilmiyorsun üstüne üstülük bilmişlik taslıyorsun.
Söylemesi ayıpsa neden söyledin dostum? 😔
Araştır...

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Alperen Yılmaz
Dostum ben istediğim konuya yorum yaparım bu seni ilgiledirmez ayrıca işlemci güçlü, ekran kartı güçsüz olursa yine darboğaz olur.
Sorun yanlış yorum yapman buraya yazı yazman değil sonra millet yanlış öğreniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cahille tartışma bitmez usta

Söylemesi ayıpsa neden söyledin dostum? 😔
Araştır...
İki internete yazıp bulmakla olmuyor kardeşim bu işler 10 sene tecrübesi olan benden iyi mi bileceksin

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Sefer
Sorun yanlış yorum yapman buraya yazı yazman değil sonra millet yanlış öğreniyor

Cahille tartışma bitmez usta

İki internete yazıp bulmakla olmuyor kardeşim bu işler 10 sene tecrübesi olan benden iyi mi bileceksin
Cahil demişsin... 😔 sende kalsın. Araştır... neyse ben insanlarla konuşayım azcık yav burası ne böyle cenabetlik akıyor.

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Alperen Yılmaz
Cahil demişsin... 😔 sende kalsın. Araştır... neyse ben insanlarla konuşayım azcık yav burası ne böyle cenabetlik akıyor.
Bende keyfime bakayım bebe kokuyor cahilliğin de sende kalsın

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Alperen Yılmaz
Evet arkadaşlar şaka değil gercekten eski işlemcim 2600dü onda aşırı vardı bu olay droptan oyun oynanmıyordu 5600x aldim yeni eskisi gibi drop yok ama yinede ekran kartı yuzdem ani düşüşler yapiyor saniyelik donmalar droplar yaşıyorum çok saçma
Ssd hdd için hdd sentinal yükle ve hepsinin durumunu bir bak bakalım

Kerpeten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Muhammet Emin
temiz kurulumu tamamlamana rağmen hala drop devam ediyorsa donanımsal başka bir arıza olabilir. sistemindeki tüm bileşenleri yazabilir misin?
Gigabyte b450 aorus m anakart 16gb ram coler master lite 5 box kasa olmasi lazim kendiliginden psulu msi gaming x 1060 6gb kule tipi soğutucu var islemcide ryzen 5600x

Ssd hdd için hdd sentinal yükle ve hepsinin durumunu bir bak bakalım
Deniyecegim onuda dropu çözmeye calisirken pcyi komple guncelliyecegiz galiba 😂

Son düzenleme:
Top Bottom