gtx 1650 super 9100f darboğaz

NhympexS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
313
Arkadaşlar sabahta açmıştım ama şimdi fark ettim gerçekten şuana kadar oynadığım bütün oyunlarda darboğaz yaptı ve ani fps düşüşüleri ve çok fazla drop yaşıyorum
1597088879443.png

Resim herşeyi ortaya döküyor her şey en yüksekte sadece çözünürlk 1600x900 de monitör max o kadar destekliyor neden bu kadar darboğaz yapıyor oyun oynanmıyor droptan
Post automatically merged:

zaten aldığım fpsde çok düşük

DÜZENLEME 12.08.2020:1080P MONİTÖR ALDIM DARBOĞAZ DEVAM EDİYOR SADECE 2 K YAPINCA DARBOĞAZ OLMUYOR

Son düzenleme:
Dostum GTA V'yi geçtim de Valorant'ta da olması normal, bir de 1600x900'de oynuyorsun.
Şöyle ağır bir oyunda dene ki anlayabilesin.

Dostum GTA V'yi geçtim de Valorant'ta da olması normal, bir de 1600x900'de oynuyorsun.
Şöyle ağır bir oyunda dene ki anlayabilesin.
tamam darboğaz yapsın ama acayip bir şekilde drop yiyorum 1050 ekran kartımla daha akıcı oynuyordum 2 saniyede bir drop yiyorum bu kadarda olmaması lazım bence

tamam darboğaz yapsın ama acayip bir şekilde drop yiyorum 1050 ekran kartımla daha akıcı oynuyordum 2 saniyede bir drop yiyorum bu kadarda olmaması lazım bence
Ayar yükseltebildiğin kadar yükselt dostum.

dünde valorant oynadım ama bu kadar drop yemiyordum

çözünürlüğü arttırırsan çözülür diye düşünüyorum. Yani yeni bir Full Hd monitör alabilirsin.

1920x1080 monitor olsa Eyvallah da 1600x900 monitörde olması biraz normal.
hangi oyunda denemeyelim sence

çözünürlüğü arttırırsan çözülür diye düşünüyorum.
şuan elimde 1080p monitör olmadığı için artıramıyorum

keşke alırken 1080p alsaymışım hiç aklıma gelmedi darboğaz

hangi oyunda denemeyelim sence

şuan elimde 1080p monitör olmadığı için artıramıyorum

keşke alırken 1080p alsaymışım hiç aklıma gelmedi darboğaz
Keşke eğer bütçen olursa 144hz Full HD bir monitör almanı tavsiye ederim.

Arka planda başka programlar da aç. Belki olabilir.

res atınca droplar düzeldi darboğaz droplu droplu oluyor şuanlık çok bir etkisi yok iyi forumlar

Keşke eğer bütçen olursa 144hz Full HD bir monitör almanı tavsiye ederim.
elime para geçerse düşünüyorum

Arka planda başka programlar da aç. Belki olabilir.
denerim ama mantıksız geldi ekran kartına pek yük biniceğini sanmam ama değişik bir darboğaz bi çok kullanıyor bir az ama şuan pek fark edilmiyor şuanlık pek sıkıntı değil

res atınca droplar düzeldi darboğaz droplu droplu oluyor şuanlık çok bir etkisi yok iyi forumlar

elime para geçerse düşünüyorum

denerim ama mantıksız geldi ekran kartına pek yük biniceğini sanmam ama değişik bir darboğaz bi çok kullanıyor bir az ama şuan pek fark edilmiyor şuanlık pek sıkıntı değil
Aynı anda 2 tane oyun açın ozaman...? (xD)

Geri