Arama sonuçları: *

1. S

5070 - 7800x3d pc anlamsız bir şekilde donuyor

Update varsa yap yoksa update geri almayı dene ayrıca Malwarebyttes, bitdefender, kaspersky üçlüsüyle tarama yap ramin saçma bir şekilde şişik.
  2. S

Çözüldü✓ 9800x3d cpu sıcaklık degerleri normal mi yoksa bir şeyler ters mi gidiyor?

Ya macun da yada sıvı soğutmada sorun var. Marka model varsa yazar mısın? Termal macun için
  3. S

Çözüldü✓ Hiçbir vpn e bağlanamıyorum lütfen yardım edin

O dediği iki ayara bak bir iki kurcala ayrıca birden fazla konu açma şuan aktif sayısı az sabah bu konuya mesaj at.
  4. S

Çözüldü✓ %9 sağlıkta HDD kurtarılabilir mi?

Hayır nasıl döndürmeyi düşünüyorsun :) Sensörlerde sorun oluşup bozuluyor.
  5. S

R5 2400G RX580 8gb darboğaz

Darboğaz fps drop yapmaz. Cs oynayacaksan 5600 iyidir arkadaşların dediği gibi...
  6. S

Sistem siyah ekran oldu restart attı neden olabilir?

Güncelleme sonrası olduysa Microsoftun kendi güncelleme geri alma yazılımı var onunla güncellemeyi geri al.
  7. S

4060ti 16gb oyunlarda bulanıklık

Frame gen açıksa kapat Olmazsa dlss de kapat
  8. S

Discord sürekli captcha soruyor

Discord üyeliği alıyorsun sorun çözülüyor :)
  9. S

Mouse kablosu dış plastik kopmuş

Kendini güvenceye al arkadaşın dediği gibi siyah bant ile sarabilirsin. İlla logitech sitesinden almana gerek yok girişine uyan kablo alsan kafi
  10. S

Discord pc den nasıl girilir

Tarayıcı eklentine vpn ekleyip protonun kendi sitesinden indir tarayıcı eklentisini silmeyi unutma. Goodbyedpi atmışlar o daha iyi olur. 1745250260 Winrar üyelik istemiyor ilk defa duydum senden onun yerine istersen 7zip indir
  11. S

Bilgisayar kaç ayda bir temizlenmeli

Açmadan anlayamazsın açarsan da yenilemen lazım . Onun dışında Furmark testi yaparsan daha net yorum yapabiliriz.
  12. S

Bilgisayar kaç ayda bir temizlenmeli

Beyaz ise toz temizliğini gerekirse her 2 3 ayda bir yap termal bakımını 6-12 ay arası yapsan yeterli olur
  13. S

Format atarken hata alıyorum

3 ihtimal var o hatayı alman için Usb sorunlu Ram sorunlu Ssd/hdd sorunlu
  14. S

Bilgisayar SSD'yi Görmüyor Sorunu

Ssd leri tak çıkar yap Olmazsa windows un kurulu olduğunu tek takmayı dene
  15. S

N11'e girince kendiliğinden sürekli sayfa yenileniyor

F12 basıp oradaki hatanın ss i atar mısın
  16. S

Ekran Kartı Sıcaklığı Normal mi?

Normla de sen genede 10 dakika furmark yap at merak ettim
  17. S

Mavi Ekran Bilgisayar oyun oynarken 15, 20dk sonra oyunları kapatıyor ve mavi ekran veriyor

Virüs taraması da yap Malwarebyttes işini görür
  18. S

Mining Sorunu CPU %100

Sadece ağ hizmeti mi yüksek kullanıyor Başka yüksek oranda cpu kullanan hizmetler neler
  19. S

PC Açıldıktan Sonra Ekran Donma Sorunu

F11 tuşu olması lazım açılırken basmaya başlayın gelince güvenli modda girmeyi dene öncelikle
Geri