D docc 80+ Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 278 Reaksiyon skoru 35 5 Mayıs 2025 #1 genel olarak oyunlarda bulanık yaşıyorum fareyi çevirirken vs artıyor hangi ayarı düzeltmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
genel olarak oyunlarda bulanık yaşıyorum fareyi çevirirken vs artıyor hangi ayarı düzeltmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
lastdance 80+ Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 66 Reaksiyon skoru 19 5 Mayıs 2025 #2 Sadece oyun içinde mouse hareket ettirince yaşıyorsan Motion Blur özelliğin açık olabilir oyun içinden ayarlara girip kapatabilirsin.
Sadece oyun içinde mouse hareket ettirince yaşıyorsan Motion Blur özelliğin açık olabilir oyun içinden ayarlara girip kapatabilirsin.
S ShinRei 80+ Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 444 Reaksiyon skoru 163 5 Mayıs 2025 #3 docc yazmış: genel olarak oyunlarda bulanık yaşıyorum fareyi çevirirken vs artıyor hangi ayarı düzeltmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Frame gen açıksa kapat Olmazsa dlss de kapat
docc yazmış: genel olarak oyunlarda bulanık yaşıyorum fareyi çevirirken vs artıyor hangi ayarı düzeltmem gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim Devamı için tıklayın... Frame gen açıksa kapat Olmazsa dlss de kapat