Arama sonuçları: *

1. Shiroo

R5 5600g Lossless Scalıng iş yaparmı

70 den 150 ye çıkıyor bunu hissetmek o kadar da zor değil ve yine farketmiyor.
  2. Shiroo

valla bana afmf2 ve LS bir gram fark hissettirmedi sadece fps değeri sayı olarak 2 ye katlanıyor hissiyat 0
  3. Shiroo

ben mi çözemedim bilmiyorum ama amd AFMF2 ile aynı gibi fps sayısını 2 katı gösteriyor hissiyatı aynı, sanırım 60fps aşağısı aldığımız oyunlarda denemek lazım.
  4. Shiroo

Çözüldü✓ Teblion sistem ve güvenilirlik öneri monitör.

aşırı etmez zaten bilmiyorsanız kurcalamanızı önermem. standart gösterilen anakart size yetecektir.
  5. Shiroo

kullanıcı yapar mı bilmiyorum standartta kullanacaksa 1k vermeye değmez.
  6. Shiroo

1k para vermeye değmez. anakartın 1 gram farkı yok sadece isminde B650 var.
  7. Shiroo

Arkadaşım ile neredeyse aynı PC'yi kullanıyorum ancak benim FPS'im daha az?

aynı olan tek bir ortak parça bile yok tam olarak yakın fps alacağınızı nasıl ölçtünüz? binbir farklı faktör var aradaki fark için? parçadan kaynaklı olabilir, yazılım güncellemesi olabilir, oyunun kendisinden kaynaklı olabilir? örneğin 4060 ti ve 7700 xt nin aynı oyunda 100 fps aldığını...
  8. Shiroo

Acilen sistem tavsiyesi lazım

https://www.incehesap.com/asus-prime-b450m-k-ii-amd-soket-am4-ddr4-4400ocmhz-micro-atx-anakart-fiyati-60814/ bios flashback de var.
  9. Shiroo

Bilgisayarı yorduktan sonra FPS düşüşü

kasa 165mm Destekliyor gözüküyor alacağınız 154mm sıkıntı olmayacaktır, bir sorun olursa iade edersiniz.
  10. Shiroo

evet bu attığımdan daha da iyi soğutacaktır ben fiyat/performans olanını attım bu attığınız da çok iyi olacaktır yalnız almadan önce kasanın boyutuna uyduğundan emin olun.
  11. Shiroo

kasa ön paneli mesh mi? msı after burner ile Gpu Cpu sıcaklığını aç ağır bir oyunda test et. Ekran kartı 80 i görüyorsa kasa hava sirkülasyonu kötüdür, işlemci 80 i görüyorsa Stock soğutucuyu kullanma. soğutucu önerisi...
  12. Shiroo

Fps yüksek ama kasıyomış gibi gözüküyo

daha detaylı hatayı düzeltirseniz daha iyi olur. Söylemediğiniz için bilemeyeceğim fakat Gecikmenin düşmesinden mi bahsediyorsunuz?
  13. Shiroo

Kasamı satmak istesem ne kadar a satabilirim

:D siz bu bilgisayarı 30k ya mı aldınız yoksa güncel fiyat 30k diye mi ikinci eli o fiyata satmak istiyorsunuz? ikinci el bilgisayar satımı, arabaya benzemez öyle fiyat arttı diye 0 aldığınızdan pahallıya satamazsınız bu bilgisayarın aynısı bende var 15k civarına satarsınız, biri toplamak...
  14. Shiroo

7800XT Coil Whine Sorunu

kulaklık cızırtısı ses kartından olabilir geçmişte bende de olmuştu kasa ön jakı veya kasa arka jaklarını denemenizi tavsiye ederim ben ön jakın bozuk olduğunu böyle anlamıştım.
  15. Shiroo

benim sabitleme dediğim amd ayarlarında bir sabitleme var onu seçerseniz tüm tam ekran olan oyunlarda o fpsye sabitleyecektir. ayrıca açıksa varsayılan her amd sürücüsü güncellendiğinde bozulup tekrar 60a sabitliyor
  16. Shiroo

monitör hzsi kaçsa fpsniz o hznin üstüne geçse de o fpsyi alırsınız örneğin bir oyunda ultrada 300 fps aldınız monitörünüz 60 Hz ise alacağınız görüntü 60 fpslik bir görüntüdür siz 75 hz monitöre sahipseniz 75 üstü işinize yaramayacak fakat 75 e sabitlemeyin 80 e falan sabitleyin yüksek fps...
  17. Shiroo

Çözüldü✓ Işlemcim çok ısınıyor

TDP si 7500f ile aynı (65W) gözüküyor aşağı yukarı aynı ısıyı verecektir, hava soğutucu ile rahatça yetinebilir ben Fiyat/Performans açısından söylemiştim tabi ki de istediğiniz seçeneği yapabilirsiniz.
  18. Shiroo

sadece o işlemci için sıvı soğutma bakıyorsanız gerekli olduğunu düşünmüyorum Deepcool ag400 modeline de bakabilirsiniz bunlar yeterli gelecektir. eğer emin değilseniz işlemcinizi forumlarda "x işlemcisine hava soğutma önerisi" diye aratıp bakabilirsiniz.
  19. Shiroo

stock soğutucu nerdeyse ryzen 5 5500 den sonraki her amd cpusu için yetersizdir özellikle 7500f işlemcisi çok ısınıyor deniliyordu siz 7600 de stock soğutucu kullanıyorsunuz tabi ki yetersiz gelecek tavsiyem uygun fiyatlı bir soğutucu almanızdır...
  20. Shiroo

Amd Driver Sıkıntısı

o driver'ın açılma sorunu bende de var görev yöneticisinden kapayıp öyle açıyorum başlangıçta açma dememe rağmen açılıyor adeta virüslü bir program. Amd kart övmememin tek sebebi yazılımıdır ne fsr ne yazılımda 1 adım ileri gidemiyorlar...
Top Bottom