Arama sonuçları: *

1. Shyankh

SİSTEMİMDE DARBOĞAZ VAR! NAPMALIYIM?

FPS sabit olması darboğaz demek değildir zaten ama ekran kartı kullanımını düşüreceği için darboğaz algısı oluşturabilir. Zaten normal şartlarda darboğaz olmaması gerekiyor.
  2. Shyankh

FPS sabitlenmiş olabilir, PSU arızası olabilir, Yerel Disk arızası olabilir, Windows'tan kaynaklı olabilir, NVIDIA Driver'ı ile alakalı olabilir. İnşallah serviste çözülür olay, hakkınızda hayırlısı olsun.
  3. Shyankh

Neye göre darboğaz var dediniz? Oyundan bir görsel paylaşabilir misiniz? (MSI Afterburner açık olduğu ve oyunun grafik ayarları ile birlikte)
  4. Shyankh

NVIDIA APP yeni DLSS ayarlari nasil olmali?

FPS farkı açısında çok bir şey beklemeyin diyorlar, forumdaki deneyenlerden gördüğüm kadarıyla ama görüntü kalitesi anlamında epey iyileştirme var diyorlar.
  5. Shyankh

NVIDIA APP yeni DLSS ayarlari nasil olmali?

DLSS Overdrive Preset J falan diyorlar ama PC'de az oyun yüklü, olanlar da DLSS destekli olmadığı için bakamadım.
  6. Shyankh

Windows 11 Wifi kullanamiyorum.

Bir arkadaşımda da HP Victus vardı, onda da aynı sorun vardı, baktığımda Wi-Fi driver'ını otomatik olarak kurmadığını gördüm, HP'nin sitesinden kendi modelinin support sayfasında Wi-Fi driver'ını bul ve indir, kurduğun zaman laptop'u yeniden başlat, sorunun çözülmüş olur.
  7. Shyankh

Telefon dan USB win 10 yükledim napmalıyım

sanırım USB'ye iso dosyasını direkt taşıdın, eğer doğru anladıysam devamında bilgisayara rufus yazılımını indirmen lazım ve USB'deki iso dosyasını bilgisayara atıp rufus yazılımı ile iso dosyasını USB'ye yazdırman lazım.
  8. Shyankh

4070super ile drop sorunu

1080p de fena darboğaz oluyor zaten, normal yani. Her şeyi ultraya alıp deneyin, yine devam ederse 2K çözünürlükte deneyin. 1736792243 1080p'de evet, gözle görülür derecede artış hissedersin, çünkü en büyük etken darboğazı bitirmiş olursun.
  9. Shyankh

4070 yetersiz performans

Hocam naptın, 5500'e 4070 ne, hem de 1080p'de Zaten sitedeki veri ile gerçek hayat aynı olması zor, onu da geçtim sisteminde uyum yok
  10. Shyankh

RTX 4070Tİ SUPER için NVDIA driver güncellemek mantıklı mı?

%15'e varan performans kaybı diyor da ben hiç fark etmedim bile, 144 FPS sabit kullandığım için, 144'den de aşağı FPS de almadığım için beni etkilemedi ama sorunun buysa da NVIDIA yer paylaşımını devre dışı bırakarak çözebiliyormuşsun işte.
  11. Shyankh

Yaşadığınız sorunu söylerseniz yardımcı olamaya çalışırız, kesin driver ile alakalı olmayabilir, monitörle, HDMI / DP kablolarıyla, Windows ile alakalı bir durum da olabilir, driver yanlış kurulmuş, kurulum sırasında hatalar, aksaklıklar yaşanmış olabilir, bu yüzden tekrardan temiz bir kurulum...
  12. Shyankh

Bu agresif tavrınız neden ki? Eski sürümde de sorun yaşamıyordum, şu anki 566.36 kurulu yine bir sorun yaşamıyorum, sizin yaşadığınız sorun nedir tam olarak? Ayrıca bir sorun yaşıyorsanız çözüm bulmak için tabii ki elinizi taşın altına koymanız gerekir, böyle tavırlara gerek yok, sanki biz...
  13. Shyankh

PC OPTİMİZE ETME YAVAŞLADI

Bunun için Microsoft'un kendi programı var. (Aşırı bir faydası olmaz ama deneyebilirsiniz) https://apps.microsoft.com/detail/9pm860492szd?ocid=webpdpshare
  14. Shyankh

4070 super i5 12400F Fps sorunu

Monitörü 2k yaparsa yine FPS aynı kalır ama daha yüksek kalitede görüntü alırsın, işlemci değiştirirsen direkt FPS'in artar.
  15. Shyankh

4070 super i5 12400F Fps sorunu

Çünkü 1080p'de oynuyorsun, ya daha güçlü işlemci alıp 1080p'de oynaman lazım ya da 2k veya daha üst çözünürlükte monitör alman lazım. Çok daha fazla FPS olsun istersen işlemciyi değiştir, darboğaz yapıyor 1080p'de.
  16. Shyankh

laptop ekranım videoları karanlık gösteriyor

Karanlık mod falan için tarayı eklentisi kullanıyor musun? Kullanıyorsan bu sitede devre dışı yapıp sayfayı günceller misin. 1727445282 Farklı olarak video ayarlarından sinematik ışıklandırmayı devre dışı bırakmayı deneyebilirain
  17. Shyankh

hp victus fps düşmesi sorunu

OMEN Gaming Hub programından ayarlıyorsun performansı modunu di mi? Performans yerine dengeliye çekebilirsin, windows ayarlarında pil sekmesinden yüksek performansa alabilirsin. Kuzenimde de aynı sıkıntı vardı performans moduna alınca FPS yerlere düşüyordu, dengelide kullanıyorduk o yüzden. Fan...
  18. Shyankh

vuralelektronik sattığım RTX 3070 kargoda ıslanmış

eğer dedikleri gibiyse THH iş görür, ama marketçinin ıslak kargoyu teslim almasındaki mantıksızlığı çözemedim. Durum dedikleri gibiyse hiç bu işe girmezlerdi, niye başlarına bela alsınlar ki, derlerdi kardeşim kargo ıslaktı teslim almadık. Olay seninle kargo arasında kalırdı, 3. bir kişiye ne...
  19. Shyankh

kart kargoda ıslanmış, kargocu utanmadan ıslak kargoyu alıcıya götürmüş, marketteki adam da ıslak kargoyu göz göre göre kabul etmiş yani, ne yalan söyleyeyim hiç inandırıcı değil 1725266974 kart ıslanmış zaten, şimdi temizlense bile ilerde zamanla oksit falan yapmaz mı, yani daha kimse almaz...
  20. Shyankh

eğer kart markette ıslandıysa kargoda sıkıntı olmadıysa kartı ıslak, bozuk fiyatından değil gerçek değerinde almaları lazım, bozuk kart fiyatı verirlerse biraz daha üzerine düşeceğini söyle bu konunun.
Top Bottom