Arama sonuçları: *

1. S

Bir kaç pc parçası hakkında yardım

200 tl indirim kuponuyla daha ucuza geliyor. 11.11 de daha ucuzlar gibi sanki...
  2. S

Benim tercihim değil. Benden bunları yapar mısın diye ricada bulundular bende bilgim dahilinde olduğunca yardım ettim bilgimin yetmediği yerde de sizlere danışmak istedim. İlk bilgisayarını alacak birinin de çok üsteleyip hevesini kırmak istemiyorum. Listeye aldım güzel bir indirim gelirse...
  3. S

Reset tuşunu denedim. Anakart bağlantı yeri resette zaten onda sıkıntı yok reset çalışıyor. Kontrolcüyü bulamadım.
  4. S

Kasayı kurup teslim ettim dostum. Sıvı soğutucuyu bu hafta iyice düşünüp sipariş geçip takmaya giderim. Rgb kontrolcüsü için ufak ssd boyutlarında bir şey dediler baya bir açıp baktım kapakları falan göremedim bir ihtimal kabloların tıkıştırdıkları güç kaynağının arkasındaki boşlukta olabilir...
  5. S

O kabloyu buldum da ben kasanın camsız tarafında kontrolcü var diye okudum bir yerde o kontrolcüyü bulamadım. Ya ben bulamadım ya hiç yok yada mümkün olan bir şeyse koymayı unuttular.
  6. S

Reset tuşuna bağlanıyor diye bir kaç yerde okudum ama video falan göremediğim için anlayamadım bir türlü. Sanırım sonradan kontrolcü eklemek gerekli anakartta böyle bir özellikte göremedim. Yardımın için sağol.
  7. S

Ben sorunu cevaplarım da sen neden sorduğum sorular harici yorum yapıyorsun anlamıyorum. Kasayı kendime almadım ve bu özellikleri değiştiremiyorum. Zaten o yüzden özellikle yardım istediğim konu hakkında düşünce belirtilmesini istedim. Konu dışına çıkmadan yardım edebilirsen sevinirim onun...
  8. S

Bana kalsa frost commander tak gitsin ama işte bazı şeylere laf söz geçmiyor. 360 taksak ön tarafa kasa boğulur gibi geliyor o yüzden 240 alıp tepeye takayım diyorum çok faydası yok en azından zararı dokunmasın.
  9. S

1 Kerede konulara içeriği ile ilgili cevap verseniz keşke. Bütün olasılıkları yazdım sanıyorum ama yine de saçma bir yorum yazan bulunuyor. 2 konu hakkında yardıma ihtiyacım var kasa rgb kontrolcüsü ve sıvı soğutma diğer değerli fikirlerin sana kalabilir. Bu 2 konuyuda araştırdım fakat kafamda...
  10. S

Vatan dan aşağıda ki linkteki kasayı aldım. (Kazık yedin , neden aldın , keşke almasaydın , gg olmuş vs... şeyler yazmayın herkesin kendince sebepleri var.) Vatan sistem Kasa 3000d Kasayı 3000d , ssd yi crucial 1 tb yaptım. Kasanın reset tuşunu fanların renk değiştirme tuşu yapmak istedim...
  11. S

Bilgisayarı kapat diyorum 5 dakika sonra kasa kapanıyor.

Aynı sorunu yıllardır yaşıyorum benim sorunum HDD de. Sanırım bad sector arızası. HDD varsa onun kablosunu değiştir ya da takılı olan soketi değiştir. Aynı kablonun yönünü değiştir. HDD yoksa pc özelliklerini belirt belki kronik sorunlu malzeme vardır yardımcı olurlar.
  12. S

fare oynatınca kasadan gelen tiz ses

Hoparlör kapat ve sistemden komple sök sesi öyle dene. Sistemdeki hoparlörler prizden güç alıyorsa onun prizlerine bant çekmeyi dene almıyorsa usb girişlerini değiştirmeyi dene hala ses geliyorsa başka bir hoparlör ya da kulaklıkla dene. Sorun ses çıkışlarında olabilir. 1718404562 Hoparlörler...
  13. S

Mouse giriş yerini değiştirdinmi ? Başka bir usb çıkışında dene.
  14. S

Bende aynı ses hoparlörden geliyordu. Bazılarında sorun topraklanmadanmış prizin arasına bant yapıştırıp çözenler olmuş. Ben mousenin alıcısını usb 3.0 girişine takınca düzeldi. 1717278033 Mouse Kablolu ise bu yöntemi dene. Kasa prizini elektrik bandıyla bu şekilde yapıp bir dene. Mouse...
  15. S

BİLGİSİYAR NE KADAR SÜREDE TEMİZLENMESİ GEREKİR?

Süpürge ile kasayı açmadan dışından haftada bir falan çek tozları. Kasanın önü kapalıysa fanlar direk havayı içeri filtre olmadan çekmiyorsa ayda 1 kere filtreleri temizle yeter. Senede bir kere ağır bakıma girsen yeterli. Yukarda arkadaşın belittiği gibi çok açıp kurcalarsan laçka olur. Macun...
  16. S

SSD Takılıyken Harddisk takarsam bir yavaşlama olur mu?

Yıllardır SSD ve HDD yi beraber kullanıyorum. SSD de windows kurulu olduğu için açma kapatma çok kısa sürüyor eğer oyun yüklerse oyunun yükleme süresi kısa sürüyor. HDD ye oyun yüklersem oyunun bekleme süreleri artıyor. ( bazen kanser edecek sürelerde artıyor ) Ara sıra ***** sorunlar ortaya...
  17. S

Bir konu hakkında danışmak için açıyorum.

Rekabetçi oyunları oynamıyorsan çok iyi bir klavye almana gerek yok. Hafıza için HDD alabilirsin sadece oyunlarda yükleme ekranı fark eder. Biraz zorlanırsa 2 bin TL ye 2 side halledilebilir.
  18. S

Aynı anda 2 indirme işlemi SSD'ye zarar verir mi?

İnternet hızının ssd nin hızına yetişiceğini sanmıyorum indirirken sıkıntı olmaz. Kurarken bi ihtimal biraz ısınır o kadar.
  19. S

Tarayıcıların Hepsinde Kasma Ve Donma Sorunu

Bilgisayarını yenimi aldın yoksa daha önce kullandığın pc miydi ve bir andamı tarayıcılar kasmaya başladı. Sistem özelliklerini de yazarsan daha kapsamlı yardımcı olabiliriz. Kısaca ne kadar bilgi verirsen o kadar çözüme yaklaşılır.
  20. S

5 yıllık haşmetli bilgisayarım açılmıyor (rahmetli)

Bilgisayarın güç kaynağı.Prizden gelen kablonun kasada takıldığı yer. Bilmiyorsanız sakın elektrik bağlıyken kurcalamayın. Siz en iyisi bir bilgisayarcıya götürün varsa tanıdığınız daha iyi olur yoksa da mahalledeki bilgisayarcıya bırakın artık o ne derse çünkü burdan yapabilceğimiz bir müdahale...
Top Bottom