Arama sonuçları: *

1. S

Dahili Hdd'yi Başka PC'de Usb girişinden çalıştırmak

ben gerizekalıyım ya bu ikinci aldığım parça bu da yanlış çıktı desene 1633009427 ne almalıyım peki
  2. S

Dahili Hdd'yi Başka PC'de Usb girişinden çalıştırmak

Selamlar arkadaşlar elimde bir dahili HDD sata var eski versiyonalrdan 2,5 inç değil. Bunun için bir usb dönüştürücü aldım ama diske yine de pcden erişemiyorum sizce nerede hata ypamışımdır? https://www.amazon.com/Western-Digital-WD5000AAKS-500GB-Drive/dp/B000O78HRC...
  3. S

CPU Sistem Boştayken Çok Sıcak!

o çok bilmiş arkadaşlara sesleniyorum; SORUNUM ÇÖZÜLDÜ sizin de sunduğunuz yok sıvı soğutucu yok bilmem ne diyerek şuursuzca, bilgisizce ve sadece fikir sahibi olarak insanları yanlış yönlendirmeniz kabul edilebilir bir ayıp değil. İşlemcimin stock fanını sökerek tertemiz bir termal macun...
  4. S

millet stock cooler ile oyunlarda 70 derece alıyor ben 95 diyorum aloo kkafanız mı iyi
  5. S

arkadaşlar oyun oynamak mı gerekiyor bir sistemin performansını görmek için? sistem boşta default factory estimated results vardır. buna istinaden soruyorum zaten. oyunlarda 95-100 rahat görüyor gpu'da tık kyok ama 70-75 1630612128 hepsini yaptım zaten bunlar 10 dakikalıkk işler... 1630612155...
  6. S

bilmiyorum ama 95 rahat gördüm
  7. S

saçmaladınız biraz ya, sanmıyorum ne demek test edebileceğim bir şey yok mu kıyaslayabileceğim ya da? bir şeyleri alın düzelsin ne demek ben sadece bu değerleri kıyaslayabileceğim bir şey arıyorum ama aynı sistem 50 derece arkadaşlar kafanız mı iyi?
  8. S

discord açık internet tarayıcıs açık sonuç bu fazla değil mi? 1630611779 stok fanda 50 derece arkadaşımın bence bir tık saçma
  9. S

evet stock fan ama bu değerler stock'un boşta olması için bile fazla değil mi?
  10. S

Donanım arşivinin toplamış olduğu son sistemdeki cpu sıcakklığı çok fazla geldi bana sizce de öyle değil mi? nerede hata yapıyorum acaba? teşekkkürler...
  11. S

Mavi Ekran Minidump dosyamı analiz yapar mısınız ?

dostum içinde kişisel veriler varsa gg olmayasın dikkat et.
Top Bottom