Neler Yeni

CPU Sistem Boştayken Çok Sıcak!

Atyxah

80+ Silver
saçmaladınız biraz ya, sanmıyorum ne demek test edebileceğim bir şey yok mu kıyaslayabileceğim ya da? bir şeyleri alın düzelsin ne demek ben sadece bu değerleri kıyaslayabileceğim bir şey arıyorum ama aynı sistem 50 derece arkadaşlar kafanız mı iyi?
5600X stok fan ile soğutması İMKANSIZ olan bir işlemci. Ne gibi bir test istiyorsun ? Boşu boşuna saçma sapan testlerle seni mi oyalayalım onu mu istiyorsun ? Tamam o zaman stress test yap ekran kartına sıcaklık test yap ssd veya hdd hız testi yap. Bak sorun çözüldü mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tahmaz
arkadaşlar oyun oynamak mı gerekiyor bir sistemin performansını görmek için? sistem boşta default factory estimated results vardır. buna istinaden soruyorum zaten. oyunlarda 95-100 rahat görüyor gpu'da tık kyok ama 70-75
Mesaj otomatik birleştirildi:

5600X stok fan ile soğutması İMKANSIZ olan bir işlemci. Ne gibi bir test istiyorsun ? Boşu boşuna saçma sapan testlerle seni mi oyalayalım onu mu istiyorsun ? Tamam o zaman stress test yap ekran kartına sıcaklık test yap ssd veya hdd hız testi yap. Bak sorun çözüldü mü ?
hepsini yaptım zaten bunlar 10 dakikalıkk işler...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lan bilmiyorsan nasıl cevap veriyorsun
%100 yükte kullanmadım ama oyundayken 95 derece rahat

Atyxah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tahmaz
millet stock cooler ile oyunlarda 70 derece alıyor ben 95 diyorum aloo kkafanız mı iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tahmaz
o çok bilmiş arkadaşlara sesleniyorum;

SORUNUM ÇÖZÜLDÜ
sizin de sunduğunuz yok sıvı soğutucu yok bilmem ne diyerek şuursuzca, bilgisizce ve sadece fikir sahibi olarak insanları yanlış yönlendirmeniz kabul edilebilir bir ayıp değil. İşlemcimin stock fanını sökerek tertemiz bir termal macun çektim sonuç ortada.
iyi niyetleriyle yardımcı olmak isteyen arkadaşlarıma teşekkürler, farkında olmadan ağzına ne geliyorsa yazanlara da allah akıl fikir ihsan eylesin.

1630682035319.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,160
Üyeler
166,165
Son üye
KaoS+
Top Bottom