Arama sonuçları: *

1. SleepyCat

monitör alındıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir yardım

Anladım teşekkür ederim. :)
  2. SleepyCat

Dediğim sorunu düzeltebilir miyim benim monitörde?
  3. SleepyCat

Bu testi nasıl yapabilirim? Bende oyunlarda karanlık yerlerde ilerlerken karakterlerin kenarlarında (yanında) beyazlık falan çıkıyor (senin dediğin bu mu bilmiyorum) neden öyle?
  4. SleepyCat

D diskini nasıl full silerim

Bu sürücü kullanımda. Başka bir program veya disk bu sürücüyü kullanıyor. Yine de başlatmak ister misiniz diye bir şey dedi. Sıkıntı olur mu başlatırsam?
  5. SleepyCat

Çok teşekkür ederim cevaplar için. :) 1603450915 Bu sürücü kullanımda. Başka bir program veya disk bu sürücüyü kullanıyor. Yine de başlatmak ister misiniz diye bir şey dedi. Sıkıntı olur mu başlatırsam?
  6. SleepyCat

Teşekkür ederim birazdan yapacağım. 1603450470 Peki bu işlem ne kadar sürer ve yeniden başlatma gerekir mi?
  7. SleepyCat

Merhaba arkadaşlar. Ben yakın zamanda bir ssd aldım ve windowsu oraya kurdum. Şuan windowsum c de. Ama D diskinde de program files falan var. Onları güvenli bir biçimde nasıl silerim?
  8. SleepyCat

Masaüstüne debug.log geliyor

Tamam teşekkür ederim ben biraz kullanayım sonra yine yazarım buraya. Tekrardan cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
  9. SleepyCat

Tamam yani bir daha gelmeyecek mi o dosya?
  10. SleepyCat

Tamam tamam yaptım şuan tarıyor teşekkür ederim. 1603365432 Beginning system scan. This process will take some time. Beginning verification phase of system scan. Verification 100% complete. Windows Resource Protection did not find any integrity violations. Böyle bir şey geldi noldu şimdi?
  11. SleepyCat

Kusura bakmayın ama onu da yapmayı bimiyorum. :(
  12. SleepyCat

You must be an administrator running a console session in order to use the sfc utility. Böyle bir şey geliyor. Sanırım tarama yapamıyor ya da ben bilmiyorum. Bunu dedi. 1603365232 Yönetici olarak nasıl yazıcam? Bir bilgim yok ta.
  13. SleepyCat

Merhaba arkadaşlar bu 2 oldu. Benim masaüstüme debug.log isimli bir şey geliyor. Bunu nasıl engellerim? Sıkıntılı bir şey mi?
  14. SleepyCat

Bi cevap alamadım şuna

Bozmaz baktım ve bozmazmış. Bu kadar konu açmana ne gerek vardı zaten cevaplamışlar.
  15. SleepyCat

Harddisk mı almalıyım ram mi

O sana kalmış hangisini daha çok istiyorsan onu yap. Hangisini daha çok yapmak istiyorsun?
  16. SleepyCat

Denetim Masasında Ene IO isimli driver nedir?

Merhaba arkadaşlar. Böyle bir şey yüklediğimi hatırlamıyorum. Bu tam olarak nedir açıklayabilecek var mı?
  17. SleepyCat

Bilgisayarı Açınca hid.exe

Yok şuan hiç öyle bir yazılım yüklü değil.
  18. SleepyCat

Peki bana hid.exe geldiğinde kabul etmeli miyim? Edersem ne olur?
  19. SleepyCat

Bilgisayara zarar vermeyecek bir şeyse sıkıntı yok.
  20. SleepyCat

Merhaba arkadaşlar. Ben her bilgisayarı açtığımda yaklaşık 2 saniye sonra hid.exe diye bir şey geliyor. Ne olduğunu bilmediğim için kabul etmiyorum. Ne olduğunu açıklar mısınız?
Top Bottom