Ghosting testi.onu yaptım bi sorun yok başka bi test daha yapmama gerek varmı ?
Arkada gölgelenme-bulutlanma varmi yokmu ise yariyor.Monitor ips ise ips glow varmi bakin siyah ekranda yanda isik siziyosa beyaz ips glow vardır.ghosting testi neye yarıyor acaba
Bu testi nasıl yapabilirim? Bende oyunlarda karanlık yerlerde ilerlerken karakterlerin kenarlarında (yanında) beyazlık falan çıkıyor (senin dediğin bu mu bilmiyorum) neden öyle?Arkada gölgelenme-bulutlanma varmi yokmu ise yariyor.Monitor ips ise ips glow varmi bakin siyah ekranda yanda isik siziyosa beyaz ips glow vardır.
Ghosting testi yazin google a.Bu testi nasıl yapabilirim? Bende oyunlarda karanlık yerlerde ilerlerken karakterlerin kenarlarında (yanında) beyazlık falan çıkıyor (senin dediğin bu mu bilmiyorum) neden öyle?
Dediğim sorunu düzeltebilir miyim benim monitörde?Ghosting testi yazin google a.
Hayir.Varmi yokmu ogrenmis olursunuz.Dediğim sorunu düzeltebilir miyim benim monitörde?
Anladım teşekkür ederim.Hayir.Varmi yokmu ogrenmis olursunuz.
Arkada gölgelenme-bulutlanma varmi yokmu ise yariyor.Monitor ips ise ips glow varmi bakin siyah ekranda yanda isik siziyosa beyaz ips glow vardır.
ms degerini nasıl ögrenebilirim ?Arkada gölgelenme-bulutlanma varmi yokmu ise yariyor.Monitor ips ise ips glow varmi bakin siyah ekranda yanda isik siziyosa beyaz ips glow vardır.