Arama sonuçları: *

1. Sperminatör

Bilgisayar çok geç kapanıyor.

Güncel
  2. Sperminatör

Zaten önce araştırdım ama net bir cevap çıkmadı. Tek bir sorun çıktı aslında Ekran kartının güncelleme sonrası olabiliyormuş. Çözümü denedim ya yapamadım yada sorun çözümü doğru değil olmalı neyse bekleyelim bakalım. Bilen birileri çıkar muhakkak 1588009824 Güncel
  3. Sperminatör

SSD de 380 GB Normal Harddiskte 892 GB boşluk var
  4. Sperminatör

Ryzen 7 3800x 2070 tri frozer 32 GB Ram M2 ssd var Corsair RM850 PSU kullanıyorum. Bilgisayarda toplasan 5 6 oyun var. Bilgisayarı kapattığımda 5 dakika da anca kapanıyor. Dünden beri de gerçekleşen bir sorun alt+tab yaptığımda oyun sırasında müzikler geçişte kapanıyor. Ne yapmak...
  5. Sperminatör

Pcyi driver yüklersem pcim hızlanır mı

Driver booster aşırı saçma programlar indiriyor. Bilgisayarda ekran kartı yok nvidia indiriyor. Benden tavsiye görev yöneticisinden CPU vs incelesin ona göre ihtiyacı neyse onu temin etsin uzun süre idare edecektir. Bunun haricinde bilgisayarını kendin de ramlerini vs temizleyebilirsin...
  6. Sperminatör

Yardıma ihtiyacım var . Bilgisayarım açilmiyor

Öncelikle sistemini(bilgisayar/laptop) en son ne zaman temizledin. Bu problem temel anlamda 2 sebepten olur yazılım tutarsızlığı yada sistemin aşırı ısınması hava almaması. Öncelikle yaşadığın sorunu ayrıntılı bir şekilde paylaşırsan iyi olur.
  7. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Tamamdır gönderdiğin linki kullanayım. TEŞEKKÜRLER ?
  8. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Aynen o kötü oldu ama zaten bilgisayar istenileni karşılamıyordu Win 8 döndireyim diyorum sizce ne kadar mantıklı olur.
  9. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Ulan keşke USB formatlama detayı olmasa telefona indirir yaparım da işte öyle bir alternatif yok bakalım denk getirirsek bilgisayar halledicem
  10. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Ah be başka bilgisayar olsa yapıcam kafayı taktım. Teşekkürler link için inşallah denemeye fırsatım olur.
  11. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Bakalım şu Windows boot Manager indirmek için bilgisayar bulursam önce onu deneyeceğim.
  12. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Biliyorum Alt+12 ama recovery menüsü de gelmiyor. Dün geliyordu recovery başlattım %36 da kapatıyordu bilgisayar kendini
  13. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Malesef bir tane bile bağlantı yok bilgisayar da HDD en üstte sorun gidericiye artık hiç girilmiyor. Sistemi bir USB yardımıyla formatlamak lazım
  14. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Sanırım Windows boot Manager yapmam lazım bir Usb ye ama işte indirmeyi nereden yapıcam.
  15. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Zaten UEFI şimdi baktım. https://i.hizliresim.com/TNQOUX.jpg
  16. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Yani ne yapmam gerekiyor?
  17. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Boot ayar menüsünü fotoğraf linki burada https://i.hizliresim.com/TNQOUX.jpg
  18. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Laptop un uzun zamandır kasasını açmıyorum dediğim gibi Msconfig kısmına girdim çekirdek kullanım sayısını 1 den 4 yaptım yeniden başlattım artık açılmıyor.
  19. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Şu anda Boot ayarında UEFI Açık en üst seçeneğinde Harddisk var.
  20. Sperminatör

Bilgisayar Açılmıyor

Msconfig den çekirdek sayısını 1 den 4 yaptım yeniden başlattım ve artık kullanım dışı oldu bilgisayar
Top Bottom