Arama sonuçları: *

1. S

Ekran maksimum 3 dakika görüntü veriyor

monitoru baglamaya calisiyorum zaten hocam. belki de haklısındır bi televizyonla deneyeyim. 1729518924 deneyeceğim hocam.
  2. S

monitörden kaynaklandığını düşünmüyorum. kabloyla laptopa bagliyorum goruntu vermiyor. 1729517507 tek kanal ram kullanıyorum diger slota takip calistirabilirm.
  3. S

işlemcim apu değil maalesef ryzen3 3100 olması lazım. yeni bir kablo alıp denemeli miyim sence?
  4. S

denedim iyi calismadigi icin degistirdigim kabloyla da aynisini yapiyor yeni kabloyu alali 2 hafta oldu hemen bozulmus olabilir mi?
  5. S

elimde iki tane daha kablo var birazdan onları deneyeceğim fakat o kablolar eski calısıp calısmadıklarını bilmiyorum
  6. S

kanka helvasini neden yiyoruz sıkıntı nedir tam olarak duzeltilemeyecek bi sıkıntı mı?
  7. S

onu deme ya hic sirasi degil
  8. S

Selamlar, yaklaşık 4 senemize geliyoruz bilgisayarımla. Ekran kartım rx570 ve 3 sene kadar stok hdmi kablosunu kullandım. 1 sene once sorun cikarmaya basladi tak cikar yapa yapa kullaniyordum fakat 2 hafta kadar once kabloyu degistirdim. Bilgisayar 3 saat civarı çalışmadığında açıyorum 5 dakika...
  9. S

Ekranım durduk yere kararıyor ve driver siliyor.

hocam surekli yapiyor aynisini gercekten rahatsiz edicş olmaya basladi 1721944160 bu kombinasyon ne işe yarıyor
  10. S

Zaten çok oyun oynamıyorum ve aşırı bi fark gözlemlemedim. Gayet yakın sürelerdi.
  11. S

Yapıyor oyuna girmediğim halde. 1721922024 Captionu okudun mu bilmiyorum hocam yaptım.
  12. S

Nasıl çözdün hocam yardımcı olur musun?
  13. S

RX 570 hocam. 1721919892 Kablodan kastın anakarta bağlanan mı?
  14. S

Bilgisayarı kullanırken ekranım birden kararıyor ve kapatıp açmadan asla düzelmiyor. Kapatıp açınca da driver silinmiş oluyor. Yaklaşık 5 dakika kullandıktan sonra yine kararıyor. DDU ile driver silip whql driver indirmeme rağmen yine aynısını yapıyor. Ekran kartım RX 570. Bunun hakkında ne...
  15. S

BELLEK FREKANSI DEĞİŞMİYOR

https://www.itopya.com/kingxibearintelcorei310105fgigabytegeforcertx2060d66gb16gbddr4500gbnvmem2ssdgefo_h19586 bu sistemi aldım ve geldi biosu guncellerken bellek frekansını 3200 e çektim ama 2600 de kalmış neden öyle oldu bilmiyorum yardımcı olur musunuz
  16. S

İncehesap ayıplı hizmet ve ayıplı mal sorunsalı ve özensiz teknik servis

kanka dediğini zaten baştan anlamıştım fakat bu konuda yapılabilecek bişey yok şans sonuçta
  17. S

İncehesap ayıplı hizmet ve ayıplı mal sorunsalı ve özensiz teknik servis

kanka bu biraz şans meselesi bende sistemimi incehesaptan aldım , ilk günden bilgisayar hatalar verdi ve açılma ekranında kaldı . ama benim sorunuma hızlı dönüldü ve hala daha kullanıyorum
  18. S

Valorant Sabit 75 FPS sorunu

Sistemim cs:go gibi diğer oyunlarda 75 in üstüne çıkıyor 150-200 arası fps görüyorum fakat valoranta gelince işler değişiyor , oyun içinde v-sync ayarı kapalı , oyun sayacında 80 - 100 arası değişçiyor ama amd fps sayacında sabit 75 fps gözüküyor. Ama csde de amdnin sayacında da fps değerleri...
  19. S

Valorant Düşük FPS Problemi

Bunun bi çözümü yok mu ya Sıkıldım mis gibi sistemle düşük fps almaktan
  20. S

Valorant Düşük FPS Problemi

kanka arkadaşın ekran kartı rx 550 kalan her şey aynı adam aynı ayarlarda 150 - 200 alıyor
Top Bottom