Arama sonuçları: *

1. StrongesT

Asus Rog G15 g513IE ISINMA SORUNU

Turbo moda al, panel hz ksıtlama ayarını kapa ve sıcaklığa çok takılma bence performans testi yap
  2. StrongesT

Benim de 1 yıl olacak haliyle 90 dereceleri görmeye basladım. Temizlik için bakıma göndericem ki bu çok normal. Bu arada sonuç nedir
  3. StrongesT

Soldaki arayüzlerden sisteme gir ordan stanarta al çünkü şuan gpu kullanmıyor 1654376431 Gpu modunu
  4. StrongesT

Acer Nitro AN515-54 Tamamen çöp oldu

Hocam tüketici hakem heyetine kusurlu/ayıplı üründen başvur. Servisin çözüm üretememesi durumunda ürünü yenilemeleri gerekir.
  5. StrongesT

Windows bu diske yüklenemez hatası

MBR veya GPT olmasına göre sorun çıkartıyor olabilir.
  6. StrongesT

Bu laptopta kaç ram girişi var?

Görev yöneticisini açıp, üst kısımdan performansa geçin ve sonrasında belleğe basın. Sağ altta bellek yuvası (slotu) x/y şeklinde gözükecektir. y limit, x kullanıan slot demek.
  7. StrongesT

Format attım hiçbir şey silinmedi.

Format atmak için 2 seçenek sunulacak veya altta bir kutucuk -format ayarlarını değiştirmek için- vardır. Ona basıp temiz kurulum için tercih yapabilirsiniz.
  8. StrongesT

Ping Girince Drop Girme Sorunu

Yeni güncelleme geldi belki o çözebilir fakat ben internetten kaynaklandığını düşünüyorum
  9. StrongesT

Csgo Da Drop yiyorum

bir video atacağım, bu adımları yapmanı öneririm
  10. StrongesT

Csgo Da Drop yiyorum

daha önce .exec dosyası vs yaptın mı.?
  11. StrongesT

Mavi Ekran Bilgisayar Bir Sorunla Karşılaşıyor ve Açılmıyor

Temizliği 2 hafta önce yaptım ve bugün masaya çarpana kadar bir sorum yoktu. 1628176436
  12. StrongesT

Hocam anlık olarak masaüstüne erişimim yok çünkü mavi ekran kendini tekrarıyor. Erişebilirsem atacağım.
  13. StrongesT

GIGABYTE GTX1050TI GIGABYTE GA-H110M-S2V INTEL PENTIUM G4600 Selamlar! Masaüstü bilgisayarım masamın üstünde duruyor ve az önce ayağım masaya çarptı ve bilgisayar kapandı. Daha sonra tekrar açınca pc kendini onarıma alıp tekrar başlatma veya gelişmiş seçenekler menüsü karşıma çıkıyor. Bu arada...
  14. StrongesT

MSİ dan bir laptop aldım ama düşük fps alıyorum

Hocam bir de pil ayarlarını kontrol edebilir misini? Belki güç tasarrufu modundadır.
  15. StrongesT

MSİ dan bir laptop aldım ama düşük fps alıyorum

İşlemcinin dahili GPUsunu kullanıyor olabilir mi?
  16. StrongesT

Epic Games ve Gta 5 Açılmıyor

şuan açıldı bende
  17. StrongesT

Çözüldü✓ ekran görüntüsü alamıyorum

Kanka bir dener misin? Win7 sürümünde çalışıyor mu merak ettim. 1619307877 Benim de PrtScn çalışmıyordu, bu kombinasyonla hallettim.
  18. StrongesT

Çözüldü✓ ekran görüntüsü alamıyorum

Hocam CTRL+Shift+S yapabilir misin?
Top Bottom