Arama sonuçları: *

1. THE V

Yazılım muhendisliginde laptop icin kafamdaki sorular

Yani bildiğim kadarıyla dostum her programın bir varyasyonu veya bir de windows yazılımı vardır hele de kullanılan genel bilindik programlarda o nedenle o sadece mac olur muhabbeti saçma. Ha şu var mac in verdiği performansı hiç bir windows sistemlik laptoplar veremez o konuda mac öneririm lakin...
  2. THE V

Çözüldü✓ Aldığım kasada aralık var bir sıkıntı çıkarır mı?

Bir fotoğraf ile gösterirsen bro daha net anlarız bence
  3. THE V

Bilgisayarı uzaktan çalıştırma

AnyDesk bir numara bende bazen ofise gitmediğim oluyor rahatlıkla kullanıcımı şifreleyip uzaktan bağlanıyorum diğer uzaktan bağlantı araçlarına göre bence en iyisi hem de ücretsiz 1656746003 Uyku modundayken açma özellikli uzaktan bağlantılar var lakin tamamen kapalıyken sistem tamamen devre...
  4. THE V

İşlemci Pinim Kırıldı

Siyaha geliyor diyorsun bence bir dene derim çünkü siyah boş pin olarak mı geçiyordu yoksa başka bir şey mi emin değilim dikkatli deneyin birde diğer pinlere bakın yamuklar ciddi ise takarken bastıracağından belki olabilecek bir şey tamamen gidebilir
  5. THE V

İşlemci Pinim Kırıldı

Sen bilirsin bildiğin güvendiğin bilgisayarcı varsa götür bi 1656660882 https://www.docdroid.net/6cDW11N/am4-pinout-diagram-pdf
  6. THE V

İşlemci Pinim Kırıldı

doğru dur kafa gitti
  7. THE V

İşlemci Pinim Kırıldı

Yeni aldıysan amd ile iletişime geç durumu anlat senden kendilerine göndermelerini ister o şekilde halledersin. En sağlıklı kesin yöntem şimdi bi pc tamircisine götürsen daha bok etme ihtimali yüksek güvenemezsin.
  8. THE V

İşlemci Pinim Kırıldı

Geçmiş olsun düzelmez o bence 1656660307 Onu anca monster teknik servisi falan tarzı yerler yapar brom mahalle arası yerler zor
  9. THE V

Mouse takılıp duruyor

Garip Windows defender ile alakalı olacağını düşünmemiştim
  10. THE V

Lenovo 3000 G530 2008 Model Laptop JD 240 SSD uyumluluk sorunu çıkarır mı?

Hayır girişler uyuyor ise hiçbir sıkıntı yaşamazsın aksine windows kullanım hızın daha da yükselir açılış hızın vs.
  11. THE V

Mouse takılıp duruyor

Ekran kartın güncel mi veya herhangi bir güncelleme yaptın mı yakın zamanda?
  12. THE V

Bilgisayara format atamıyorum

Yapmana sevindim dostum..
  13. THE V

Bilgisayara format atamıyorum

Format flash bellek oluşturduktan sonra takıp onun ile pc yi başlatman gerekiyor eğer oradaki toshiba senin flash belleğin ise doğru değilse de dene bir şey kaybetmezsin deneme yanılma işleri bunlar.
  14. THE V

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 Bios ta bile 62 derece

Halletmene sevindim dostum..
  15. THE V

Çözüldü✓ Ryzen 5 3600 Bios ta bile 62 derece

Diğer arkadaşlarında dediği gibi bence de termal macun veya voltaj ayarlarında bir sıkıntı var. Termal macunu kart ile sürmüşsün çok ince sürüldüyse veya bir yere fazla bir yere az denk geliyorsa fan bastırınca o nedenle iyi soğutmuyor olabilir tekrardan kontrol et derim.
Top Bottom