Neler Yeni

Bilgisayara format atamıyorum

.RBO.

80+ Silver
Bilgisayara format atamıyorum ruflustan doğru ayarlar ile (önceden yaptıklarımla)
Windows 7 ultimateyi yazdırdım ama sanırım format atmayı unuttum atamıyorum
IMG_20220625_174200.jpg

Bursa 1inci boot aracı patriot diskim mi olmalı yoksa hard disk dviceden değiştirip toshiba usb mi olmalı yoksa
Bios a girmeden f11 ile girdiğim bu menüden toshibayı Mı seçemliyim anakart modeli ecs nin bir am3+ anakartı
IMG_20220625_174626.jpg

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
Bilgisayara format atamıyorum ruflustan doğru ayarlar ile (önceden yaptıklarımla)
Windows 7 ultimateyi yazdırdım ama sanırım format atmayı unuttum atamıyorum Alıntıyı görüntüle
Bursa 1inci boot aracı patriot diskim mi olmalı yoksa hard disk dviceden değiştirip toshiba usb mi olmalı yoksa
Bios a girmeden f11 ile girdiğim bu menüden toshibayı Mı seçemliyim anakart modeli ecs nin bir am3+ anakartı
Alıntıyı görüntüle
toshiba flash belleğiniz ise evet toshibayı seçmelisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Güngör Gönüllü
Merhaba, güncel anakartlar otomatik usb ile başlatıyor normalde, sizin usb ile başlatmanız gerekiyor.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Windows 7 ultimateyi yazdırdım ama sanırım format atmayı unuttum atamıyorum Alıntıyı görüntüle
Bios a girmeden f11 ile girdiğim bu menüden toshibayı Mı seçemliyim anakart modeli ecs nin bir am3+ anakartFO
Format flash bellek oluşturduktan sonra takıp onun ile pc yi başlatman gerekiyor eğer oradaki toshiba senin flash belleğin ise doğru değilse de dene bir şey kaybetmezsin deneme yanılma işleri bunlar.

.RBO.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ahhhh format atıyormuşum aslında ama kurtarma moduna girdi diye yekrar kapatıyormuşum yardıma ihtiyacım kalmadı
IMG_20220625_175300.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Format flash bellek oluşturduktan sonra takıp onun ile pc yi başlatman gerekiyor eğer oradaki toshiba senin flash belleğin ise doğru değilse de dene bir şey kaybetmezsin deneme yanılma işleri bunlar.
Yarım saattir doğru olanı deneyip son anda geri dönüyormuşum toshibayı enter ile seçtim iceriye gittim geldiğimde windows seçim ekranı vardı hep kurtarma ekranı gibi bir şey geliyordu o yüzden kapatıyordum

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Ahhhh format atıyormuşum aslında ama kurtarma moduna girdi diye yekrar kapatıyormuşum yardıma ihtiyacım kalmadıAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarım saattir doğru olanı deneyip son anda geri dönüyormuşum toshibayı enter ile seçtim iceriye gittim geldiğimde windows seçim ekranı vardı hep kurtarma ekranı gibi bir şey geliyordu o yüzden kapatıyordum
Yapmana sevindim dostum..

Top Bottom