Arama sonuçları: *

1. T

7800x3d ve 4070ti süper 1080p'de darboğaz yapar mı ?

Gözlerin bozuk olmasın kanka senin
  2. T

Bilgisayarım geç açılıyor.

Benim sistem 40 saniyede açılıyor sizinki yine iyiymiş. Ddr5 ama benimki ondan dolayı oluyor. Kingston furry 1tb ssd var 300 GB ı dolu sadece. Ddr5 AMD Expo sorunu benimki gerçi.
  3. T

Mavi Ekran BU GECE TEKNİK SIKINTILARINIZI ÇÖZMEYE ÇALIŞIYORUM YAZABİLİRSİNİZ

4070ti ,7800x3d ddr5 6000 MHz 2x16 ramli sistemimle sadece cs2 de özellikle death mach ve basit eğlencede aşırı drop yiyorum FPS im sisteminden de anlaşılacağı gibi çok yüksek yani 600 FPS alırken drop yiyorum monitörün 280hz. Seçkin ve rekabetçi maçlarda round başında ufak 1 yada 2 kez drop...
  4. T

monitörde çözünürlük değişince hz düşmesi

İntel ekran kartı driverını bilmiyorum vallahi. Bende şu an nvidiaya geçtim monitörümüde değiştirdim. Aynı sorun dediğim gibi bendede vardı düzeltemedim baya uğraşmıştım.ekrsn kartı driverından Gpu ölçeklene yapınca düzeliyordu sanırım onu yapıncada oyunların akıcılığı gidiyordu input lagım...
  5. T

Aynen ekran kartıyla da alakalı olabilir zaten. Ekran kartı driverında gpu ölçekleme yapmak gerekiyor sanırım bende daha öncesinde viewsonic monitör ve rx6700xt kullanırken bazı oyunlarda çözünürlük düşürünce 144 hz ye düşüyordu.
  6. T

Monitörü tahmin mi ediyoruz ? Viewsonic mi ?
  7. T

OYUN OYNARKEN PC ÇALİŞİYOR EKRAN KARARIYOR

kesinlikle öyle..
  8. T

Anakart yeterli mi acaba bütcem 20bin zorlamam gerekir mi

Yeterli sadece oc yapamazsın.
Top Bottom