hayır hocam gamebooster ama monıtorle alakası oldugunu sanmıyorum aynı monıtorde 1650 kullandım boyle bı sorun yasamadım o yuzden belirtmedimMonitörü tahmin mi ediyoruz ? Viewsonic mi ?
nasıl yapılır bir bilginiz var mı hocam?Aynen ekran kartıyla da alakalı olabilir zaten. Ekran kartı driverında gpu ölçekleme yapmak gerekiyor sanırım bende daha öncesinde viewsonic monitör ve rx6700xt kullanırken bazı oyunlarda çözünürlük düşürünce 144 hz ye düşüyordu.
İntel ekran kartı driverını bilmiyorum vallahi. Bende şu an nvidiaya geçtim monitörümüde değiştirdim. Aynı sorun dediğim gibi bendede vardı düzeltemedim baya uğraşmıştım.ekrsn kartı driverından Gpu ölçeklene yapınca düzeliyordu sanırım onu yapıncada oyunların akıcılığı gidiyordu input lagım artıyordu.nasıl yapılır bir bilginiz var mı hocam?
bir de yapsam zararı olur mu?
anladım hocam teşekkürlerİntel ekran kartı driverını bilmiyorum vallahi. Bende şu an nvidiaya geçtim monitörümüde değiştirdim. Aynı sorun dediğim gibi bendede vardı düzeltemedim baya uğraşmıştım.ekrsn kartı driverından Gpu ölçeklene yapınca düzeliyordu sanırım onu yapıncada oyunların akıcılığı gidiyordu input lagım artıyordu