Arama sonuçları: *

1. T

Geçtiğimiz aylarda yeni bilgisayar topladım fakat ?

Bu işlemlerin hepsini yaptım yaklaşık 5 saattir aktif kullanıyorum internet sağlayıcılarını her hangi bir sorun yaşamadım ilgilenen herkese teşekkür ederim
  2. T

https://streamable.com/1mycki Rica etsem teste bakar mısınız
  3. T

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz aylarda yeni sistem topladım fakat şöyle bir sorunum mevcut işin içinden çıkamadım bir türlü bu konuda yardımcı olursanız sevinirim Bilgisayarı ilk açtığımda sıkıntısız kullanıyorum fakat belirli bir zamandan sonra google chrome, opera, edge vs internet...
  4. T

klavye arada çalışmıyor sonra çalışıyor ne oldu anlayamadım

Çok basmaktan grev moduna geçiyordur arada benim ki de yapıyor endişelenme :)
  5. T

Monitörümü nereye bağlayacağım?

HDMI dönüştürücü alıp ekran kartına takabilirsiniz
  6. T

Ryzen 5 3600 kullanıyorum sizce rtx2060 mı almak mantıklı yoksa rx 6600xtmi

6600 xt gözün kapalı al dostum
  7. T

overclock yapmadan 3600+6600xt kullanır mı

Elbette :)
  8. T

valorant 250 yer yer değişiyor gta oynamıyorum ağırlıklı olarak warzone oynuyorum 110 üzeri ama dar boğaz yaşadığımdan dolayı 85-90 arası düşebiliyor 65 dereceyi geçtiğini görmedim 55 60 çoğunlukla
  9. T

Birileri benim sistem den bahsetmiştir online oyunlar da dar boğaz yaşıyorsun muhakkak :)
  10. T

Çözüldü✓ PC açılırken rahatsız edici bir görüntü ile karşılaşıyorum nasıl düzeltebilirim

Bizim arkadaş da aynı bu sorunu yaşıyordu herkes ekran kartından dolayı olduğunu düşünüyordu başka ekran kartı taktık yine yaptı anakart değiştirdik düzeldi fazla dan donanımınız varsa denemenizi öneririm
  11. T

Bilgisayar Fanım dönmüyor

İşlemci fanının ufak bir soketi vardır onu taktığınıza emin olun başka bir seçenek gelmedi aklıma
  12. T

Pc boyle kaldi YARDIM

Türk mantığından bir örnek vereyim kapat aç düzelir :P
  13. T

Bilgisayarı kapatınca aldığım hata

Bu aldığım hatanın nedenini bilen yardımcı olur mu
  14. T

steam pubg 90 derece

Sistem Özellikleri; MSI B450M Pro M2 AMD Ryzen 5 1600 Wraith Max RGB CORSAIR Vengeanche LPX 8 GB 3000 MHz CL 16 MSI RX 580 8GB Armor OC TOSHIBA OCZ 480 GB TR 200 Thermaltake V200 TG 600W 80+ RGB Edition Yani V4 sistemini kullanmaktayım Steam PUBG oyunda ki doku ve kenar yumuşatması yüksek...
Top Bottom