İşe yarar mı yarar vallaTürk mantığından bir örnek vereyim kapat aç düzelir
hocam dosyalara girmistim ve kapatmak istedim sonra kapanmadi bende gorev yoneticisinden baktim 2 tane ayri dosyalar gorunuyordu ikisininde gorevini sonlandirdim sonra o hale geldi bu konuyu actiktan sonra kasa uzerinden reset attim pc ye duzeldi bu mesajida pc den yazdim suanNe yaptın en son bu hale geldi? Hani ona göre düşünelim en azından.
başka bir bilgisayardan ssdye temiz kurulum yaphocam dosyalara girmistim ve kapatmak istedim sonra kapanmadi bende gorev yoneticisinden baktim 2 tane ayri dosyalar gorunuyordu ikisininde gorevini sonlandirdim sonra o hale geldi bu konuyu actiktan sonra kasa uzerinden reset attim pc ye duzeldi bu mesajida pc den yazdim suan
Geçmiş olsun diyelim öncelikle. Büyük ihtimal işlem yapan bir sistem dosyasının çalışmasını durdurmuş olabilirsin. Biraz dikkatli ol bu konuda çünkü masaüstünü ulaşılmaz hale getirip mecburen format atmak hatta BIOS hard reset atman bile gerekebilirdi. Önemli dosyaların varsa yazık olurdu sonuçta.hocam dosyalara girmistim ve kapatmak istedim sonra kapanmadi bende gorev yoneticisinden baktim 2 tane ayri dosyalar gorunuyordu ikisininde gorevini sonlandirdim sonra o hale geldi bu konuyu actiktan sonra kasa uzerinden reset attim pc ye duzeldi bu mesajida pc den yazdim suan