Neler Yeni

Pc boyle kaldi YARDIM

Caelius

80+ Silver
Arkadaslar pc boyle kaldi napicam yaridm lutfen sisrem ozellilleri 3060 + 3600 crucial ballistix 3200mhz 16gb b450 m a 2 anakart

Ekler

• IMG_20211106_145125_1.jpg
    IMG_20211106_145125_1.jpg
    3.4 MB · Hit: 91

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Türk mantığından bir örnek vereyim kapat aç düzelir :p

Caelius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yaptın en son bu hale geldi? Hani ona göre düşünelim en azından.
hocam dosyalara girmistim ve kapatmak istedim sonra kapanmadi bende gorev yoneticisinden baktim 2 tane ayri dosyalar gorunuyordu ikisininde gorevini sonlandirdim sonra o hale geldi bu konuyu actiktan sonra kasa uzerinden reset attim pc ye duzeldi bu mesajida pc den yazdim suan

Erda Yıldırım

80+ Gold
hocam dosyalara girmistim ve kapatmak istedim sonra kapanmadi bende gorev yoneticisinden baktim 2 tane ayri dosyalar gorunuyordu ikisininde gorevini sonlandirdim sonra o hale geldi bu konuyu actiktan sonra kasa uzerinden reset attim pc ye duzeldi bu mesajida pc den yazdim suan
başka bir bilgisayardan ssdye temiz kurulum yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Geçmiş olsun diyelim öncelikle. Büyük ihtimal işlem yapan bir sistem dosyasının çalışmasını durdurmuş olabilirsin. Biraz dikkatli ol bu konuda çünkü masaüstünü ulaşılmaz hale getirip mecburen format atmak hatta BIOS hard reset atman bile gerekebilirdi. Önemli dosyaların varsa yazık olurdu sonuçta.

Mavi ekransız günlerde kullanmaya devam etmen dileğiyle;)

Top Bottom