Arama sonuçları: *

1. Tbagbagwell

60 FPS Kilidi'ne çözüm arıyorum

Hayır hocam 144hz de. Intel hd 630 witcher da 60 fps veremez heralde hocam :D
  2. Tbagbagwell

Hp pavilion 15 dk0021nt. csgo oynamıyorum hocam. 1603839109 Kafayı yicem ben de anlamadım.
  3. Tbagbagwell

Hocam daha önceden alıyodum 100 120 fps civarı 2k'da. 1603838645 samsung monitörün verdiği HDMI. 1 ay önce satın aldım 2019 sürüm monitör.
  4. Tbagbagwell

Yav allahını seversen yazmadan önce benim yazdığımı oku. 2k problem yok.
  5. Tbagbagwell

Hp bir laptoba ve 144hz 2k bir samsung monitöre sahibim. HDMI ile bağlan tı kuruyordum ve daha önce GTA 5 gibi oyunlarda 100 fps leri görüyordum. Fakat sınavlar falan derken sadece pes 21 oynuyodum ve ekranı da 60 hz ye sabitledim. Daha sonra 144 Hz alıp akmaya devam etmek isterken bir sorunla...
  6. Tbagbagwell

Teknobiyotik Skandalı

Geçmiş olsun hocam. Hakkınızı aramalısınız.
  7. Tbagbagwell

FURMARK SONRASI EKRAN SİYAH?

+1
  8. Tbagbagwell

Kasadan gelen koku

Pardon hocam başlığı görmemişim. Doğru söylüyorsunuz.
  9. Tbagbagwell

Kasadan gelen koku

Sanmıyorum. Panelle ilgili bir sıkıntı sanırım. Televizyon, monitör tarzı ikincil bir ekrana yansıtıp durumu paylaşır mısınız ?
  10. Tbagbagwell

Bu sitese sizde de reklam çıkıyor mu ?

Opera tarayıcı--> Reklamları engelle. (y)
  11. Tbagbagwell

BF1 Fps Düşüşü

Sorun ekran kartının driverıyla ilgili olabilir. Bir önceki driverı yükleyip test edebilir misiniz ? Olmadı kurtarmadan iki gün önceye yükleyin bilgisayarınızı.
  12. Tbagbagwell

sistemimi 8 gb ram yapsam oyunlarda ki takılmalarım düzelirmi

Ram yükseltmesi sizi tatmin edecektir. Özellikle anlık droplarda.
  13. Tbagbagwell

FPS Drop yardımcı olur musunuz

Ramden dolayı hocam :/ 16gb lazım.
  14. Tbagbagwell

Laptop kapanıyor belli bir süre açılmıyor

Isınmaya bağlı kapanma olabilir mi ? Hw monitor uygulamasını indirip kapanmadan önceki sıcaklık değerlerini atabilir misiniz ??
  15. Tbagbagwell

AŞIRI RAM KULLANIMI

Ne demek. Başka problem olursa yazarsınız gene yardımcı olmaya çalışırız.
  16. Tbagbagwell

AŞIRI RAM KULLANIMI

16 gb lik flaş al format diski yap kur. Ondan sonra orijinal key alıp almamak sana kalmış. İnternette 5-10 tl ye satıyolar ama bilgin olsun. Ben şuan 12gb kullanıyorum. Sıkıntı yok.
  17. Tbagbagwell

AŞIRI RAM KULLANIMI

Format. Ayrıca arkadaş haklı en az 8 optimal 16gb ram lazım o oyunlar için :(
  18. Tbagbagwell

AŞIRI RAM KULLANIMI

Sorun: Windows 10 Home yerine pro kullanmak. Sebep: Pronun arka planda çok fazla senin ihtiyacın olmayan program çalıştırması.
  19. Tbagbagwell

Laptopu temizlicem

Her bilgisayarda o geçerli değil. Hp ve Monster da bitmiyor, MSI da bitiyor mesela.
  20. Tbagbagwell

Laptopu temizlicem

Önce bataryayı çıkar hocam. Bir de laptopun modelini youtube da xxxx-disassemly diye arat iç kompartmanı hakkında bilgi sahibi ol öyle aç açacaksan.
Top Bottom