Arama sonuçları: *

1. Tharmasi

Ryzen 5600 + RX 6700 XT Sistem Anlık FPS Drop

Hocam bu arada şimdi dikkatimi çekti. Ben Dying Light 2 oynamadan önce bu sorunların hiçbiri yoktu. Hatta yayındayken bu takılmaları darboğazı vs dying light 2 oynarken fark ettim. O oyundan sonra ne olduysa hepsinde olmaya başladı. Bir de daha önceden ryzen 3600 ve gtx 1060 kullanıyordum...
  2. Tharmasi

Hocam sorun windows 10 dayken vardı zaten belki windows 11 daha güncel olduğundan sistemle uyumlu olur deyip yükledim ama aynı sorunlar devam ediyor. Yani sorunun windows kaynaklı olduğunu sanmıyorum. USB ile yaptım kurulumunu.
  3. Tharmasi

Hocam windows 10 kullanıyordum direkt format attım 11 e geçirdim hatta. Şimdi sorun PSU da mı diye kontrol etmek için OCCT kullandım. 12 dakikalık hem cpu hem ekran kartı stres testi sonrasında sonuçlar bu durumda. Yani psu kaynaklı bir sorun yok gibi görünüyor çünkü ne ekran kartına ne de...
  4. Tharmasi

Hocam anlattığım gibi durum. Bu droplar falan birkaç gündür var daha öncesinde hiçbir yerde darboğaz yaşamıyordum (ne yayında ne de normal oynarken). Anladığım kadarıyla ekran kartındaki problem işlemcimi darboğaza sokuyor. İşlemcide stok fan varken ısınıyordu 4.2 ghz görüyordu maksimum snowman...
  5. Tharmasi

Bir de ben hem işlemciyi hem de ekran kartını garantiye yollasam olur mu? Çünkü anlamsız bi darboğaz var hocam yani evet darboğaz zaten var ama fps düşüşü olarak var ben sürekli drop yiyorum ve son zamanlarda başladı bu. Ayriyeten benim ekran kartında coil whining var drop anlarında mesela o ses...
  6. Tharmasi

Hocam öneriler için teşekkürler, şimdi tekrardan test yapıyorum yayındayken. Battlefield V Dying Light 2 gibi oyunlarda yayında fps drop + takılma devam ediyor. Ama bu takılma muhabbeti başlamadan önce valorant yayınları da yapıyordum hem akıcıydı hem de hiçbir sorun yoktu. Şimdiyse yayını...
  7. Tharmasi

Hocam ben de öyle yapmayı düşündüm hatta yapıyorum her ayar ultrada üstüne 2k çözünürlüğe alıyorum (1080p monitör) fps düşüşü oluyor hatta 140 lardan 80 90 lara düşüyor fakat takılma yine de devam ediyor. Low grafikte de ultrada da aynı sorun var sanırım. Yani ekran kartı hep %99 larda zaten ama...
  8. Tharmasi

Hocam şimdi tekrar denedim mesela hiç drop girmedi ve değerler böyle çıktı. Anlamadım yani ne bir program kapattım aksine arkada bu sayfa açıktı ona rağmen bir sorun olmadı. Çekirdeklerde hiç %90 değerlerine çıkan görmedim. FPS stabildi takılma olmadı ama mesela az önceki açtığımda drop...
  9. Tharmasi

afterburner ile nasıl bi görüntü sağlayabilirim sizin için? Çok bilgim yok afterburner konusunda
  10. Tharmasi

hocam onu da kullandım bu driverı kurmadan önce aynı problem vardı
  11. Tharmasi

Son çıkan driverı kullanıyorum. 22.8.2 sürücüsü. 1663420200 Hocam az önce çektim bunları oyun içindeyken böyle bir durum oluyor
  12. Tharmasi

Arkadaşlar merhaba, haziran ayında Abdullah abinin incehesapla çıkardığı southpaws sistemi kullanıyorum. Son 3-4 gündür her oyunda drop yiyorum. Drop yediğim anlar için radeon yazılımından kullanımları kontrol ettiğimde ise ekran kartı kullanımının anlık olarak düştüğünü (bazen %2-3'lere kadar)...
Top Bottom