Arama sonuçları: *

1. TheburuQ

Hazır aldığım sistemde oyunlarda aşırı düşük fps

Abdullah abi yakın zamanda bir sistem daha paylaşacak. Onu alabilirsin diyeceğim. Fakat bunun iade süreci büyük ihtimalle uzun olur. Tüketici hakem heyeti konusunu ben pek anlayamadım. Bir ara mouse'um için oraya başvurmuştum. Trendyol eğer geri dönüş yapmazsa ben haklıydım vs. gibi bir şeyler...
  2. TheburuQ

Eğer yazdıklarımdan sonra sorununuz hâlâ devam ediyorsa; PC’yi kapatın, fişi çekin. Anakart üzerindeki bios pilini çıkarıp 5 dk bekleyin. Sonra tekrar takıp bir daha kontrol edebilir misiniz?
  3. TheburuQ

Biligsayarı kullanmadığınız bir zamanda o testi yapmanızı öneriyorum. Ram adeti ve hata olup olmamasına göre 3-4 saati bulabiliyor bilginiz olsun. Benim 6k mhz 2x16 gb ramlerimin testi 4 saatte bitmişti. Sorununuzu bir araştırayım. Eğer bir şey bulursam buradan yazacağım. 1766224155 Chatgpt'ye...
  4. TheburuQ

Ne olur ne olmaz memtes86 ile ram testi yapmanızı öneriyorum. Ekran kartı ile işlemcide sorun olduğunu sanmıyorum. Anakartınızın bios sürümü ne durumda? Anakart marka modelini söyler misiniiz?
  5. TheburuQ

FURMARK TESTİ AÇILMIYOR

çoğu sürümü denedim fakat furmarkı çalıştırdığımda; Furmarkın siyah penceresi yükleniyor ve tekrar kapanıyor. Sapphire Nitro+ RX 580 8GB Ekran kartının driver'ı güncel
  6. TheburuQ

Laptoptan Biiip Sesi geliyor.

Şimdi tekrar açtım PC'yi; Bu seferde açıldı bip sesi hiç çıkmadı. kendi kendine kapandı tekrar. Attım çantaya, monster servise gidecem gibi.
  7. TheburuQ

Şu sesi veriyor:
  8. TheburuQ

Selamünaleyküm, Laptopu açtıktan yaklaşık 1 dk sonra biiiip - biiiip - biiiip diye ses geliyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim?
  9. TheburuQ

Çözüldü✓ Google Chrome'da FPS Drop yiyorum

Tamamdır. Yardım için teşekkür ederim. İyi akşamlar.
  10. TheburuQ

RX 5600 XT 6GB Ryzen 5 5600 16 gb ram
  11. TheburuQ

Evet Chrome güncel. Önbellek dosyaları derken anlayamadım? Biraz daha açıklayabilir misiniz? Nerden temizleyebilirim?
  12. TheburuQ

Selamün aleyküm, Chrome'da video fln izlerken (uzantı kullanmıyorum) veya int de dolaşırken anlık fps drop yiyorum. Anlık olarak ses donuyor, mouse donuyor ve ekranda donuyor (bu donma chrome'u açınca oluyor, fakat donduğu zaman bütün pc yi etkiliyor. Yani dc de arkadaşlarımla konuşurken...
  13. TheburuQ

pc açılmıyor i5 3570 gtx 1050ti

Hocam o güç kaynağından kaynaklı olabilir. Diğer arkadaşın dediği gibi. Ben işlemcinizi değiştirdiğiniz için pc açılmıyor zannetmiştim. Fakat sizin bilgisayar; Bios'a bile gelemeden kapanıyormuş.
  14. TheburuQ

Hocam sizin sorununuz farklı olabilir bilemiyorum. İsterseniz bir deneyin. "İşlemci değiştirmeden önce w10 du işlemci değitik w10 stabil çalışmaya devam etti sonra bir bilgisayarcıya götürdük bakım vs gereği orda w8 yapmışlar tekrar w10 a çevirirken böyle oldu" bu mesajınızı da bence konunun...
  15. TheburuQ

Bios'u güncellediniz mi? eski işlemciyi takıp anakartın biosunu güncelleyin. Sonrasında yeni işlemciyi takın
  16. TheburuQ

PC KENDİLİĞİNDEN KAPANIYOR!

Sa arkadaşlar, Laptop'a mousu takıyorum sonra mouse'ı hareket ettirince pc kendiliğinden kapanıyor. Sebebi ne olabilir? Driverlarla alakalı olabilir mi? Başka Laptopa takınca sorunsuz çalışıyor.
  17. TheburuQ

Pc toplamak şimdi mi daha mantıklı seçimden sonra mı?

diğer ülkeler kimin kazanmasını istiyor sence :D
  18. TheburuQ

Siyah Ekran Sorunu

Hocam o konu hakkında bilgim yok. @Emmree abimizin bilgisi olabilir belki.
  19. TheburuQ

Siyah Ekran Sorunu

https://www.technopat.net/2020/07/04/memtest86-bozuk-ram-test/
  20. TheburuQ

Siyah Ekran Sorunu

Ramlerde yazılımsal sorunlar olabiliyor. Bu sorunlar garip bir şekilde çok çeşitli hatalar verebiliyor. Mesela kuzenimle aynı pc yi aldık. Kuzenim mavi ekran yiyor, oyunlarda çökmeler yaşıyordu. Ram testi yaptık. Kuzenimin ram testi 0,5-1 saat fln sürdü ve ramlerinde 11000 civarında hata çıktı...
Geri