Arama sonuçları: *

1. ThorJ

R5 3600 ve Gt1030'u satıp R5 5600G almak mantıklı mı?

Aslında mantıklı, zaten 3600'den işlem gücü olarak biraz daha önde, APU'su da 1050 kıvamında diyebiliriz.
  2. ThorJ

Acil yardım! Windows bu diskle yüklenemez. Seçilen Disk GPT stilinde.

BIOS'da UEFI Boot'un açık olması şart. CSM varsa kapatın.
  3. ThorJ

Çözüldü✓ arous engine hata veriyor

Program sıkıntılı. Yıllardır aynı sorun var. Tek çözümü aşağıdaki linkteki sürümünü indirmek. Yeni sürümlerin hepsinde mavi ekrana düşüyor sistem. Bu link haricinde indirdiğiniz tüm Aorus Engine yazılımları hata verir. Diğer iki hata ise vcredist ve DirectX dosyaları güncel olmadığı için...
  4. ThorJ

Gtx 1050ti amd r3 1200 300w psu yetermi

1050Ti 75W, Ryzen 3 1200 ise 65W. İyi bir 300W ise yeter ancak 300W PSU'ların geneli aşırı kötü. Powerboost demişsiniz zaten, sorun çıkartabilir her an.
  5. ThorJ

Ankara'da Bilgisayar Toplayacak Yer

Sistem toplamak kolay. Bence kendiniz yapın.
  6. ThorJ

İ5 3470 RX 550 Anlık Drop

Kullanımlar normal gibi. HDD mi var sistemde SSD mi?
  7. ThorJ

Adrenalin Sürümü 22.3.1 pcmde bu uygulama calışmıyor rx5600xt

Hayır, o şirket sürücüsü.
  8. ThorJ

Adrenalin Sürümü 22.3.1 pcmde bu uygulama calışmıyor rx5600xt

32-bit indirmiş olabilir misiniz?
  9. ThorJ

bilgisayar açılırken bios'a giremiyorum

Yeniden başlatırken basmaya başlayın. O şekilde girmesi lazım.
  10. ThorJ

sizce ram i 16 yapsam faydası olurmu

https://www.gamegaraj.com/urun/aquarius-5t11-6500xtpcie4-0/
  11. ThorJ

Evet, artık FX'e yatırım yapmak boş olur. 32 nm mimarili i5-2500'ü geçemeyen bir seriydi. Aşırı elektrik çeken ve verimsiz işlemcilerdi.
  12. ThorJ

O işlemciyi kullanmış biri olarak diyebilirim ki HD 7870'den sonrası tat vermez sistemde. 7850 ile 7870 arasında öyle uçan kaçan bir fark da bulunmadığına göre kart değişmenize gerek yok. Fakat işlemciyi FX 8350 yapabilirim derseniz GTX 1060 ile güzel bir ikili olabilirler.
  13. ThorJ

Bilgisayar kendini sürekli yeniden başlatıyor

O yeni anakartlarda sadece tarihi sıfırlar. Jumper ile sıfırlanması gerekmektedir. Yanlış bilgilendirmezsen seviniriz.
  14. ThorJ

Bu hatayı neden alıyorum? (Yardım)

Bu hata bende Valorant'da oluyordu. Ben ekran kartına fazla O.C. yaptığımda olurdu ama.
  15. ThorJ

Modlu E5450 işlemciyi takınca mavi ekran hatası veriyor. Minidump var bakabilir misiniz ?

BIOS atılıyor zaten ama Jumper oynaması yapmak gerekiyor. Yoksa hata verir dediğiniz gibi.
  16. ThorJ

Modlu E5450 işlemciyi takınca mavi ekran hatası veriyor. Minidump var bakabilir misiniz ?

Foxconn anakartlarda Jumper ile BIOS yazma koruması var..
  17. ThorJ

3200mhz ram 2133mhz de çalışıyor

XMP açmanız lazım elle O.C. yaparsanız hata alabilirsiniz.
  18. ThorJ

Bu arkadaş ne indiriyor?

Windows Update değil o.
  19. ThorJ

Çözüldü✓ Donanım Arşivi G4 Kasa içi Ses Sorunu.

Direkt Coil Whine sesi. Bu sesin hiçbir bir zararı yok ama gürültü yapabilir yük altında. Bobinlerin titreşmesinden kaynaklı oluyor.
  20. ThorJ

g4 sistem video da ki kadar fps alamıyorum

Direkt olarak birebir aynı FPS'leri alacak diye bir kaide yok ki. Bir kaç FPS yukarı ya da aşağı yönlü oynayabilir. Ayrıca RAM'ler 2133 MHz'de (stok hızda) çalışıyor olabilir.
Top Bottom