Arama sonuçları: *

1. T

BİLGİSAYARIMIN ANİDEN KAPANMASI

Sıvı soğutma bloğu tam oturmamış olabilir, termal macun fazla yada az olabilir.
  2. T

Termal macun sürdükten sonra r5 5500 daha çok ısındı

Core Temp uygulamasını indirip ordan bakabilir misin?
  3. T

Kısa mesafeden sistem taşımak.

Ekran kartını çıkart, onun dışında problem olmaz.
  4. T

Yeni bilgisayar topladım başlatma tuşuna basınca hiçbir reaksiyon yok

Kasada bağlantı kablolarını taktın mı anakarta?
  5. T

Amd Ryzen5 5600 anakart önerisi

Yaşamazsın.
  6. T

hazır sistem aldim ekran kartı fan dönmüyor

Yük altında değilken zero fan özelliğinden dolayı dönmüyordur. Eğer yük altında dönmüyorsa bir problem var.
  7. T

R5 5600 RX 6800 sistem boot etmiyor

Yine düzelen bir şey yok. Napıcam ben ya.
  8. T

PCI kablosunu çıkarttığım dediğim şu hocam, bilgisayar kapalı iken PCI-e güç kablolarını çıkartıp bilgisayarı öyle çalıştırdım fanlar dönüyor mu dönmüyor mu diye. Yoksa çalışan bilgisayarda PCI-e kablosu çıkartılır mı hiç. :)
  9. T

Valla hocam ekran kartının zarar görmüş olmasından tedirginim, FSP 750W ile MSI B550 MPG alıyorum. İnşallah sorun çözülür.
  10. T

FSP HYDRO G PRO 80+ GOLD 750W Tam Modüler Güç Kaynağı alacağım uyumlu mudur?
  11. T

O kadar sorunlu bir kart mı ya
  12. T

Eve geçince cevap yazayım hocam. Çok teşekkür ederim.
  13. T

Valla güncel anakartımda tek slot ekran kartı var o yüzden deneyemezdim galiba. Bu arada mouseye ışık vs. geliyor ancak görüntü yok ve fanlar full hızda çalışıyor. Bahsettiğin çözümün sorunu bu değil mi hocam?
  14. T

Hocam bugün yeni anakart ve psu alacaktım zaten. Umarım çözülür. Ekran kartında problem olsun istemiyorum açıkcası. Yanmamıştır değil mi?
  15. T

Edit: PCI kablolarını takmasam bile yine full fanda açılıyor. Bundan dolayı anakart arızalı olma şansı nedir 1698908547 @bana beko derler hocam özellikle siz bu soruna benzer bir şey yaşamıştınız sanırım.
  16. T

Merhaba arkadaşlar. RX 6800, Corsair VS650, Ryzen 5 5600, ASUS B350M-A anakart var. Full yükte oyun oynarken bilgisayardan görüntü gitti ve ekran kartı full hızda çalışmaya başladı. Bilgisayarı kapatıp açtığımda görüntü gelmedi. Ekran kartı tekrar full hızda çalışmaya başladı. Ne yapabilirim...
  17. T

Bilgisayarımın Benchmark Sonuçları

https://www.userbenchmark.com/ sitesinde yaptığım benchmark sonuçları bunlar. Gördüğüm kadarıyla ekran kartı, SSD ve az da olsa işlemcide bir performans kaybı var. Bunları nasıl çözebilirim en uygun şekilde. Bilen varsa aydınlatabilir mi?
Top Bottom