Arkadaşlar ryzen5 5600 işlemciye anakart önerisi istiyorum ekran kartım msi geforce gtx 1050 2gb ddr5 şuanlık bu ekran kartı var fps oyunları oynuyorum ileride yüksek bi ekran kartı alıcam önerilerinizi buna göre verirseniz sevinirim bütce max 3500
Ekran kartıyla bi sorun yasarmıyım bu anakartlabunu kullanıyoruz memnunuzGIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4733(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4733(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@HacıSOFU daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum
Yani yaşayacağın sorun dar boğaz olur(işlemci-ekran kartı uyumu) onun dışında sanmıyorum sorun yaşayacağını anakartların şu ekran kartı bu ekran kartı diye böyle spesifik bir seçenek sunma gibi durumları yok.Ekran kartıyla bi sorun yasarmıyım bu anakartla
Bu alınabilir.bunu kullanıyoruz memnunuzGIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4733(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GIGABYTE B550 GAMING X V2 Amd B550 Soket AM4 DDR4 4733(O.C.) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
@HacıSOFU daha iyi yardımcı olur diye düşünüyorum
Darboğazdan kastın yani akıcılıkta sorun yasarmıyım fps oyunlarda işlemciye dayalı valo cs vbYani yaşayacağın sorun dar boğaz olur(işlemci-ekran kartı uyumu) onun dışında sanmıyorum sorun yaşayacağını anakartların şu ekran kartı bu ekran kartı diye böyle spesifik bir seçenek sunma gibi durumları yok.
Yaşamazsın.Darboğazdan kastın yani akıcılıkta sorun yasarmıyım fps oyunlarda işlemciye dayalı valo cs vb
Birde bu parçalara powerı güçlü kasa ve ssd ram elimde mevcutBu alınabilir.